HerNews.gr
Social News

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου: «Έχω διαβάσει ότι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν από τα μεγάλα φαβορί για το φετινό Survivor All Star, αποχώρησε τελικά από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή 23/6.

Αφού επέστρεψε στην “κανονικότητα”, αποφάσισε να μπει στα social media με σκοπό να ανεβάσει ένα βιντεάκι στο οποίο ξεσπά για όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το άτομό του.

Όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Λοιπόν έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει. Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει.

Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγαν προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε. Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Ψινάκης: Πως αντέδρασε ο πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις του

Her News b

Rihanna – ASAP Rocky: Γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια του γιού τους RZA μετά την αποκάλυψη του ονόματος του

HerNews ka

Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Her News