HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Με λεοπάρ μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα στις διακοπές της στη Χαβάη

Η έγκυος Kourtney Kardashian εθεάθη να φοράει ένα λεοπάρ μπικίνι στο Kauai της Χαβάης, την Τρίτη, ενώ απολάμβανε μια μέρα στην παραλία με την κόρη της, Penelope, η οποία μόλις έκλεισε τα 11.

Η μέλλουσα μητέρα τεσσάρων παιδιών – η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι με τον σύζυγό της Travis Barker περιμένουν μαζί το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι – πέρασε τη μέρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και παίζοντας με τα παιδιά της στη θάλασσα.

Για τη χαλαρωτική μέρα η Kourtney Kardashian, που έχει επίσης γιους τον Mason και τον Reign με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick – φόρεσε ένα λεοπάρ σετ από τη σειρά μαγιό της Emily Ratajkowski, Inamorata.

Φορούσε επίσης ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και ασορτί γυαλιά ηλίου Miu Miu Runway (610δολαρίων).

Θα μπορούσε απλώς να είναι σύμπτωση, αλλά ίσως η απόφαση της Kourtney να μην φορέσει μαγιό Skims από την εταιρεία της αδερφής της Kim Kardashian ήταν σκόπιμη.

Kourtney Kardashian

Αν και η Kourtney και η μικρότερη αδερφή της – που έχουν μόνο 18 μήνες διαφορά – ήταν ανταγωνιστικές στο παρελθόν, η σχέση τους φαίνεται να είναι ιδιαίτερα τεταμένη τελευταία.

Στην τρέχουσα σεζόν του ριάλιτι της οικογένειας, το οποίο γυρίστηκε πέρυσι, η Kourtney  κατηγόρησε την Kim ότι έκλεψε  τον σχεδιαστή γάμου της, Dolce & Gabbana, την αισθητική της δεκαετίας του ’90 του  γάμου της τον Μάιο του 2022  και τη λάμψη της όταν η τελευταία συμφώνησε να  συνεργαστεί  με τον οίκο μόδας  σε μια συλλογή εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90, μόλις τέσσερις μήνες αργότερα.

Η Kim έριξε λάδι στη φωτιά το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν παρακολούθησε την πολυήμερη επίδειξη μόδας της ιταλικής μάρκας Alta Moda στην Πουλία της Ιταλίας, ντυμένη με ένα μαύρο σύνολο με πέπλο που θύμιζε αρκετά αυτό που φορούσε η Kourtney κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο του γάμου της.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celebrities & απιστία: Απίστησαν αλλά παρέμειναν μαζί

HerNews ka

Τάιλερ Σάντερς: Νεκρός ο 18χρονος ηθοποιός

Her News

Βρετανία: Ακόμη μία παράδοση σπάει ο βασιλιάς Κάρολος – Δεν θα πάει με τη χρυσή άμαξα στη στέψη του τον ερχόμενο Μάιο

HerNews ka