HerNews.gr
Social News

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντησή του στα θλιβερά μηνύματα που του εύχονται “Να καεί” στη φωτιά που ξέσπασε στο λαγονήσι

Ο Γρηγόρης Κουντάρας δημοσίευσε το μεσημέρι της Δευτέρας 17/7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάποια Story στα οποία ζητούσε βοήθεια από εναέριες δυνάμεις στη φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι.

Ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, βρίσκεται αυτή τη στιγμή διακοπές με την οικογένειά και τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, όμως διατηρούν μαζί επιχείρηση στο Λαγονήσι τα τελευταία χρόνια.«Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κουβαρά και Καλύβια, κινδυνεύουν σπίτια και άνθρωποι, στείλτε δυνάμεις» έγραψε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ στη δεύτερη έκανε έκκληση να σταλεί βοήθεια από αέρος. «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε».

goudaras-pyrkagia-ekklisi1

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/7 ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δε μπορούσα να φανταστώ καν, μας καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό.

Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας. Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι…», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και παρέθεσε τα υβριστικά μηνύματα που έλαβε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Ζαρίφη: “Και ρυτίδες. Και αχτένιστα μαλλιά. Και ταλαιπωρία Και όλα δικά μας”

HerNewskl

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε μια βόλτα στα παλιά στην Νίκαια στην Κοκκινιά με…το μετρό

HerNews ka

Στέργιος Νένες: Ο Νικόλας του Κωνσταντίνου και Ελένης απαντά για το αν πληρώνονται τις επαναλήψεις της σειράς

Her News b