HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Βγήκε για δείπνο με τον γιό της RZA και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της – ΦΩΤΟ

Η Rihanna φαινόταν τόσο λαμπερή όσο ποτέ όταν έφτασε στο εστιατόριο στο Λος Άντζελες, Georgio Baldi, το βράδυ του Σαββάτου.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας κουβαλούσε τον γιο της , RZA Athelston Mayers, ενώ φορούσε ένα crop top, ένα ελαφρύ τζιν  και ένα παλτό μέχρι το πάτωμα με χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων τυπωμένα.

Η Rihanna ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες μπότες, ένα ασημένιο κολιέ και τα μαλλιά της χτενισμένα σε δύο κοτσιδάκια.

Ο μεγιστάνας της Fenty Beauty εξέθεσε με περηφάνια την κοιλιά της που μεγαλώνει καθώς έμπαινε στο ιταλικό hot spot στη Σάντα Μόνικα με τον 1χρονο γιο της στην αγκαλιά της.

Ο γιός της φόρεσε  ένα τζιν παντελόνι και ένα ασορτί τζιν μπουφάν. Ωστόσο, φαινόταν να παίρνει έναν υπνάκο καθώς η περήφανη μαμά κρατούσε τα μαύρα αθλητικά παπούτσια του στο χέρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rihanna Diary (@rihanna_diary)

Η Rihanna και ο A$AP Rocky  ξεκίνησαν να βγαίνουν  το 2020. Ανακοίνωσαν ότι περίμεναν  το πρώτο τους παιδί  τον Ιανουάριο του 2022 και καλωσόρισαν τον RZA τον Μάιο του ίδιου έτους.

Στη συνέχεια, η Rihanna κατέπληξε τους θαυμαστές της κατά  την παράστασή της στο ημίχρονο στο Super Bowl  τον Φεβρουάριο, όταν αποκάλυψε ότι ήταν ξανά έγκυος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STYLE MONUMENT (@stylemonument)

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Υποψήφιος στα «Πρόσωπα της Χρονιάς» του Time ο μονάρχης-Ποιους «ανταγωνίζεται»

HerNews ka

Ιαπωνία: Πέθανε ο Σίνζο Άμπε

Her News

Αρραβωνιάστηκε η Lana Del Rey – Η εμφάνιση με το δαχτυλίδι που δεν πρόσεξε αρχικά κανείς

Her News