HerNews.gr
Ελλάδα

Σάββας Πούμπουρας: Μεταβαίνει εσπευσμένα στη Ρόδο για να προσφέρει βοήθεια – Η δημόσια έκκληση

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι το πρωί της Δευτέρας 24/7 θα μεταβεί εσπευσμένα στη Ρόδο προκειμένου να βοηθήσει όπως μπορεί τους ανθρώπους που παλεύουν με την πύρινα μέτωπα για έβδομη συνεχόμενη ημέρα.

Μάλιστα μαζί του θα έχει φίλους και συνεργάτες και διάφορες εταιρίες που συνεργάζονται μαζί του και με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε:  «Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Θα έχουμε την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα, που θα μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε ο Σάββας Πούμπουρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βιασμός 15χρονου – Ίλιον: Άφαντος ο 17χρονος Αλβανός που φέρεται να ευθύνεται για τα βίντεο της φρίκης

Her News

Τι θα ισχύσει με τους γάμους – Τα νέα μέτρα

Her News

Φωτιά στον Έβρο: «Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά» – Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν (Βίντεο)

HerNews ka