HerNews.gr
Beauty

Βlow Drying: Η νέα τεχνική που υπόσχεται μοναδικά hair looks για το καλοκαίρι!

Βlow Drying

Η τεχνική του Blow Drying αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για το στυλιστικό των μαλλιών. Αλλά τι ακριβώς είναι;

Βlow Drying

Το Blow Drying είναι η τεχνική του στεγνώματος των μαλλιών με τη βοήθεια ενός σεσουάρ, το οποίο χρησιμοποιείται για να δώσει στα μαλλιά μια συγκεκριμένη μορφή και όγκο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας της θερμότητας και της ροής του αέρα που παράγει το σεσουάρ.

Η τεχνική του Blow Drying είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τη δημιουργία διάφορων χτενισμάτων, αλλά είναι εξίσου σημαντική για την προστασία των μαλλιών. Ειδικά το καλοκαίρι, που οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα μαλλιά, το Blow Drying μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της τρίχας από αυτές τις συνθήκες.

Βlow Drying: Η νέα τεχνική που υπόσχεται μοναδικά hair looks για το καλοκαίρι!

Ωστόσο, η τεχνική αυτή απαιτεί τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου, δηλαδή ενός σεσουάρ που επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της ροής του αέρα. Επίσης, είναι σημαντικό να προστατεύετε τα μαλλιά σας με την εφαρμογή ενός θερμοπροστατευτικού προϊόντος πριν τη χρήση του σεσουάρ.

Βlow Drying

Η συγκεκριμένη τεχνική, λοιπόν, δεν προσφέρει μόνο τη δυνατότητα για εντυπωσιακά χτενίσματα, αλλά συμβάλλει και στην προστασία και φροντίδα της τρίχας.

Barbie Blonde: H νέα απόχρωση μαλλιών εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Teddy Bear Blonde: Βρήκαμε το πιο φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Τόλμησε την τάση του squoval mani

HerNewskl

Καλοκαιρινό πεντικιούρ: Οι προτάσεις που θα σου δώσουν ένα boost φρεσκάδας στα βήματα σου

HerNewskl