HerNews.gr
Beauty

Αντιγήρανση: Η skincare ρουτίνα που πρέπει να έχετε στα 40

Η αντιγήρανση είναι σημαντική μετά από μια ηλικία. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι έχετε την καρδιά μιας έφηβης και το σώμα μιας 20χρονης, η αλλαγή στην υφή του δέρματος του προσώπου σας είναι αναμφισβήτητη.

Είτε προσέχατε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια των 20 ή και των 30 σας, είτε απλώς συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε κάτι αμέσως και δεν έχετε καμία απολύτως ιδέα για το τι, είμαστε εδώ για να σας διαφωτίσουμε. 

Χρησιμοποιήστε έναν ορό

Μπορεί να παραλείψατε τον ορό κατά τη διάρκεια της νεανικής σας ηλικίας όταν είχατε άψογο δέρμα. Κατά τη διάρκεια των σαράντα σας, υπάρχει σημαντική απώλεια κολλαγόνου και το δέρμα φαίνεται πιο θαμπό. Ένας ορός αντιγήρανσης είναι πλέον ζωτικής σημασίας, καθώς διεισδύει καλύτερα στο δέρμα. Επίσης μπορεί να μεταφέρει αυτούς τους πολύτιμους αντιγηραντικούς παράγοντες βαθύτερα στο δέρμα.

Κοιμηθείτε καλά

Αυτή είναι μια κλασική συμβουλή όλων των εποχών. Ωστόσο, καθώς γερνάμε, η αναγέννηση των κυττάρων επιβραδύνεται. Οι 27 ημέρες που ήθελε το δέρμα μας για να αναγεννηθεί τώρα επεκτείνονται σε 29 με 32. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα σας παράγει αυξητική ορμόνη η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επισκευής του σώματός σας. Εάν δεν φτάσετε στις βαθύτερες φάσεις του ύπνου, συσσωρεύονται κυτταρικές βλάβες που επηρεάζουν τη φυσική σας εμφάνιση, επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης.

Επιλέξτε κρέμες κατάλληλες για την ηλικία σας

Μπορεί να έχουμε μια αγαπημένη ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούσαμε πάντα, αλλά οι ανάγκες του δέρματός μας τείνουν να αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε. Βρείτε μια κρέμα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ώριμο δέρμα για να καλύψει αποτελεσματικά τις ανάγκες σας.

Φορέστε αντηλιακό

Αυτή τη συμβουλή δίνουμε κάθε φορά. Αυτό είναι το Νο1 μυστικό αντιγήρανσης που μπορεί να μην ακούγεται φανταχτερό, αλλά είναι το πιο αποτελεσματικό μέχρι στιγμής.  Η επιλογή ενός φιμέ αντηλιακού μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη ιδέα για να αντικαταστήσετε το foundation που τείνει να είναι βαρύ.

Beauty tips για το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο εξεζητημένο μανικιούρ για τον Αύγουστο

HerNewskl

Make up tips: Πως θα πετύχω το πιο λαμπερό μακιγιάζ;

Her News

Γιατί τα μαλλιά σας αργούν να στεγνώσουν και πώς να επιταχύνετε τη διαδικασία

HerNews ka