HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Βρεττός: Αναλαμβάνει την παρουσίαση για «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι»

Μετά από ένα μεγάλο κύκλο δοκιμαστικών για  «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι», που θα προβάλλεται τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha, έκλεισε τελικά ο παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zappit, παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής  Ηλίας Βρεττός ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Ο Ηλίας Βρεττός που ήταν ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο δοκιμαστικό που έκανε για «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» το οποίο έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως.

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: «Πάνε χρόνια που έχω να κάνω μία σοβαρή σχέση»

Her News

Εβελίνα Παπούλια: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και στην κόρη μου»

Her News

Ιωάννα Τούνη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως influencer, η μητρότητα & το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

HerNews ka