HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Επισήμως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι τελικά ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι η επίσημη ανακοίνωση έρχεται μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πάρει πολιτικό «διαζύγιο» με τον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, το ζεϊμπέκικο του οποίου αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα για τη ρήξη μαζί του.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο συσκέψεις, προτάσεις, επαφές και συνεννοήσεις, αποφασίστηκε τελικά ο υφυπουργός Άμυνας να είναι η πρόταση της κυβερνητικής παράταξης για την Περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα, για να δώσουν και πανηγυρικό κλίμα στην υποψηφιότητα από το Μέγαρο Μαξίμου, έδωσαν χθες το απόγευμα την εξής είδηση: «Ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου, και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

Πηγές κοντά στον πρωθυπουργό επισημαίνουν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, που απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη του κ. Μητσοτάκη, έχει συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του, πριν κλειδώσει η υποψηφιότητά του.

Στην Πειραιώς, επισημαίνουν οι γνωρίζοντες, επικρατεί πολύ θετικό κλίμα υπέρ του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης και έχει εξαιρετικές επαφές με τα στελέχη που ασχολούνται με τον χώρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δώρο Πάσχα: Έως και την Μεγάλη Τετάρτη η πληρωμή

Her News

Φωτιά στον Έβρο: Ανυπολόγιστες οι καταστροφές – Κάηκαν 1.200 κυψέλες & 910 μικρόσωμα ζώα (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Νέο Πρόγραμμα ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) ύψους 14.800 ευρώ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες

Her News