HerNews.gr
Social News

Lady Gaga: Αποτίει φόρο τιμής στον Tony Bennett μετά τον θάνατό του: «Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα»

Η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στον φίλο της και συχνό συνεργάτη της Tony Bennett μετά τον θάνατο του από κορονοϊό σε ηλικία 96 ετών.

«Θα μου λείπει ο φίλος μου για πάντα. Θα μου λείψει να τραγουδάω μαζί του, να ηχογραφώ μαζί του, να μιλάω μαζί του, να είμαστε μαζί στη σκηνή», έγραψε η Lady Gaga στο Instagram τη Δευτέρα.

«Με τον Tony, έπρεπε να ζήσω τη ζωή μου σε μια χρονική περίοδο. Ο Tony και εγώ είχαμε αυτή τη μαγική δύναμη. Μεταφερθήκαμε σε μια άλλη εποχή, εκσυγχρονίσαμε τη μουσική μαζί και της δώσαμε νέα ζωή ως τραγουδιστικό δίδυμο.

 Αλλά δεν ήταν πράξη. Η σχέση μας ήταν πολύ αληθινή. Σίγουρα με δίδαξε για τη μουσική, τη ζωή της showbiz, αλλά μου έδειξε επίσης πώς να κρατάω τη διάθεσή μου ψηλά και το κεφάλι μου στραβά. «Εμπρός», έλεγε. Ήταν αισιόδοξος, πίστευε στην ποιοτική δουλειά ΚΑΙ στην ποιοτική ζωή.

 Επιπλέον, υπήρχε η ευγνωμοσύνη… Ο Τόνι ήταν πάντα ευγνώμων. Υπηρέτησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρέλασε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ και τραγούδησε τζαζ με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές και παίκτες στον κόσμο».

Η Lady Gaga, σημείωσε ότι «θρηνούσε την απώλεια» του Bennett «εδώ και πολύ καιρό», καθώς διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ το 2016, αναγκάζοντάς τον να αποσυρθεί από τις εμφανίσεις το 2021 μετά από οκτώ δεκαετίες.

«Είχαμε ένα πολύ μεγάλο και δυνατό αντίο», έγραψε. «Αν και υπήρχαν 5 δεκαετίες μεταξύ μας, ήταν φίλος μου. Ο πραγματικός μου φίλος. Η διαφορά ηλικίας μας δεν είχε σημασία – στην πραγματικότητα, έδωσε στον καθένα μας κάτι που κανένας από εμάς δεν είχε με τους περισσότερους ανθρώπους. Ήμασταν από δύο διαφορετικά στάδια της ζωής, εντελώς εμπνευσμένοι. Το να χάσεις τον Tony από το Αλτσχάιμερ ήταν επώδυνο, αλλά ήταν επίσης πολύ όμορφο. Μια εποχή απώλειας μνήμης είναι μια τόσο ιερή στιγμή στη ζωή ενός ατόμου. 

Υπάρχει ένα τέτοιο αίσθημα ευαλωτότητας και επιθυμίας να διατηρηθεί η αξιοπρέπεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να θυμηθεί ο Τόνι πόσο τον αγαπούσα και πόσο ευγνώμων ήμουν που τον είχα στη ζωή μου. Αλλά, καθώς αυτό ξεθώριαζε σιγά-σιγά, κατά βάθος ήξερα ότι μοιραζόταν μαζί μου την πιο ευάλωτη στιγμή στη ζωή του που μπορούσε – ήταν πρόθυμος να τραγουδήσει μαζί μου όταν η φύση του άλλαζε τόσο βαθιά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία.”

Tony Bennett and Lady Gaga's latest, and likely last, ring-a-ding : NPR

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Τόνι Μπένετ. Αν μπορούσα να πω κάτι στον κόσμο για αυτό, θα έλεγα μην κάνετε έκπτωση στους μεγαλύτερους σας, μην τους αφήνετε πίσω όταν αλλάζουν τα πράγματα. Μην πτοείστε όταν αισθάνεστε λυπημένοι, απλώς συνεχίστε ευθεία, η λύπη είναι μέρος της. Φροντίστε τους μεγαλύτερους σας και σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε κάτι ξεχωριστό. Ίσως και μαγικό. Και δώστε προσοχή στη σιωπή – μερικές από τις πιο ουσιαστικές ανταλλαγές του μουσικού μου συνεργάτη και εμένα ήταν χωρίς καθόλου μελωδία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του Αναστασία είναι η μεγαλύτερή του φαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Her News

Πάρις Χίλτον: Καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka

Λάουρα Νάργες: Η τρυφερή ανάρτηση με τον παππού και τον γιό της

HerNews ka