HerNews.gr
Social News

Serena Williams: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της με το πιο ιδιαίτερο baby shower

Η εγκυμονούσα Serena Williams και ο Alexis Ohanian αποκάλυψαν ότι περιμένουν ένα ακόμη κοριτσάκι σε ένα βίντεο στο YouTube τη Δευτέρα.

Το βίντεο ξεκίνησε με τους Williams, Ohanian και την 5χρονη κόρη τους, Olympia, να ετοιμάζονται για το κοινό baby shower και να αποκαλύπτουν το φύλο με την τενίστρια να σχολιάζει ότι ήταν «στην ομάδα του ροζ».

Αφού είπε ότι ήταν «στην ομάδα του ροζ», η τενίστρια πρόσθεσε: «Είμαι λίγο νευρική γιατί δεν έχω κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης αν αποδειχθεί αγόρι».

Alexis Ohanian, Serena Williams and daughter Olympia

Για τη μεγάλη αποκάλυψη, το fashion icon φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι με μια ροζ και λευκή φούστα που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο Ohanian, από την άλλη, φόρεσε ένα γραφικό μπλουζάκι X-Men και ένα μαύρο σορτς σαν να άφηνε να εννοηθεί ότι ήλπιζε για αγόρι.

Το πάρτι ξεκίνησε με τους καλεσμένους να περπατούν κάτω από μια καμάρα με μπαλόνια στο χρώμα του ουράνιου τόξου με μια ταμπέλα που έγραφε «Η επόμενη μεγάλη μας περιπέτεια». Στο εσωτερικό, υπήρχε άφθονο φαγητό, χορός, μουσική και ένα dunk tank όπου ο Οχανιάν ήταν ο στόχος.Serena Williams φύλο αποκάλυψη

Μετά τη δύση του ηλίου, το ζευγάρι άλλαξε σε πιο casual ρούχα καθώς η Williams ετοιμαζόταν να κόψει την τούρτα που θα αποκάλυπτε το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

Ωστόσο, ο Οχανιάν είχε κάνει μια φάρσα και αντί αυτού διέταξε μια κίτρινη τούρτα για να κάνει πλάκα στη γυναίκα του.

Η Σερένα Γουίλιαμς και η κόρη της Ολυμπία

Η Williams ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της τον Μάιο, κάνοντας το ντεμπούτο της με το μωρό της με φόρεμα Gucci στο Met Gala.

Ο Alexis Ohanian, η Serena Williams και η κόρη Olympia

Δείτε εδώ το βίντεο από το baby shower

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Her News

Κατερίνα Στικούδη: Σε άκρως χριστουγεννιάτικο mood στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

HerNews ka

Τραϊάνα Ανανία: Η διατάραξη κοινής ησυχίας και το δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού

Her News