HerNews.gr
DECORNEWS

5 άχρηστα αντικείμενα που πιθανώς έχετε στο συρτάρι σας & πρέπει να ξεφορτωθείτε!

Σχεδόν όλοι έχουν ένα συρτάρι με άχρηστα αντικείμενα. Και ενώ το ακατάστατο συρτάρι γεμάτο με σκουπίδια όπως κομμάτια χαρτιού, στυλό, περιτυλίγματα τσίχλας, καρφίτσες και το τυχαίο κλειδί, είναι συχνά ο όλεθρος της απογοήτευσης, μπορεί να είναι απαραίτητο για την αποθήκευση διάφορων αντικειμένων.

Έτσι, είναι εύκολο για ένα συρτάρι να ξεφύγει από τον έλεγχο. Τελικά, το συρτάρι (ή το ντουλάπι,) θα γεμίσει μέχρι πάνω. Δεν θα είναι πλέον λειτουργικό , δύσκολο να κλείσει και δύσκολο να ταξινομηθεί.Συρτάρι σκουπιδιών

 Γι’ αυτό είναι σημαντικό να του δίνετε λίγη προσοχή περιστασιακά και να πετάτε έξω οτιδήποτε δεν χρειάζεστε πλέον. Αν και το συρτάρι σας με τα σκουπίδια μπορεί να είναι μια ζώνη προσγείωσης για μια σειρά από διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να είναι ακατάστατο ή υπερβολικό.

Έτοιμοι για ένα καλοκαιρινό ξεσκαρτάρισμα; Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές μας για να μάθετε ποια αντικείμενα πρέπει να σκεφτείτε να πετάξετε στο συρτάρι, σύμφωνα με τους επαγγελματίες.

Τυχόν αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά

Ποιος είπε ότι ένα συρτάρι με άχρηστα αντικείμενα δεν μπορεί να είναι ένα σημείο στο οποίο έχετε πρόσβαση καθημερινά; Κλειδιά αυτοκινήτου, σημειώσεις λογαριασμοί, στυλό και πολλά άλλα αποθηκεύονται συχνά εδώ, οπότε ήρθε η ώρα να οργανωθείτε. Όταν καθαρίζετε ένα συρτάρι, αδειάστε όλο το περιεχόμενο και ταξινομήστε τα αντικείμενα σε κατηγορίες. Όλα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν χρειάζεστε σε καθημερινή βάση θα πρέπει να απορρίπτονται ή να αποθηκεύονται αλλού. Στη συνέχεια, οργανώστε το υπόλοιπο περιεχόμενο πίσω στο συρτάρι χρησιμοποιώντας διαχωριστικά.

κλειδιά στο τραπέζι

Κλειδιά “αγνώστου προέλευσης”

Τα κλειδιά μυστηρίου τείνουν να κρύβονται στο κάτω μέρος του συρταριού με τα άχρηστα αντικείμενα και δεν έχετε ιδέα τι ξεκλειδώνουν πραγματικά. Επιπλέον, το να έχετε έξτρα κλειδιά μπορεί να σας οδηγήσει να χάσετε τα πραγματικά σημαντικά, όπως το κλειδί του σπιτιού σας ή το κλειδί του αυτοκινήτου σας.

Παλιές μπαταρίες

Έχετε παλιές μπαταρίες ; Ήρθε η ώρα να τις βάλετε στα σκουπίδια και όχι μόνο για την οργάνωση του συρταριού σας: οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες περιέχουν υδράργυρο, νικέλιο, μόλυβδο και άλλα μέταλλα, καθώς και μπαταρίες 9 volt (μπαταρίες με θετικά και αρνητικά άκρα η μία δίπλα στην άλλη) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες γιατί όταν αγγίζουν μέταλλο, μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά. Οποιαδήποτε μεταλλικά αντικείμενα στο συρτάρι σας, όπως νομίσματα, αλουμινόχαρτο και συνδετήρες που τοποθετούνται δίπλα σε χρησιμοποιημένες μπαταρίες, μπορεί να είναι μια συνταγή για καταστροφή.

λαστιχάκια για τα μαλλιάΛαστιχάκια

Τα λαστιχάκια είναι ένα από τα άχρηστα πράγματα που βρίσκονται στα συρτάρια, και ενώ η διατήρηση μερικών είναι μια χαρά, ένα πλήθος από λάστιχα είναι σκέτο χάος. 

Κουπόνια

Όλοι είχαν κουπόνια στο συρτάρι τους κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κρατάτε. Τα ληγμένα κουπόνια πρέπει να πάνε αμέσως στα σκουπίδια. Γιατί να γεμίζετε το συρτάρι σας με κάτι που δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

10 κανόνες του σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης

Her News

Μάρμαρο στη διακόσμηση: Πως να το χρησιμοποιήσεις

Her News

Ο οδηγός για ρούχα πάντα σιδερωμένα: Πώς να αποφύγετε το σίδερο μετά το πλύσιμο

HerNews ka