HerNews.gr
Beauty

Katy Perry: Επέλεξε ένα minimal micro-french manicure

Η Katy Perry είναι γνωστή για την αγάπη της προς το μαξιμαλισμό και το έντονο στυλ, τόσο στις εμφανίσεις της όσο και στα μουσικά της έργα. Ωστόσο, όσον αφορά το μανικιούρ, φαίνεται πως προτιμά διακριτικά σχέδια και χρώματα που δημιουργούν μια ιδιαίτερη αντίθεση με τον υπόλοιπο εκκεντρικό της στυλ.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της, επέλεξε ένα minimal micro-french manicure, το οποίο είναι μια απλή και κομψή εκδοχή της κλασικής γαλλικής μανικιούρ. Τα κοντά νύχια της με τετράγωνο σχήμα δημιουργούν μια μοντέρνα αίσθηση, ενώ το χρώμα του μανικιούρ δεν ανταγωνίζεται το εντυπωσιακό της sequin φόρεμα σε μπλε απόχρωση και τα μαζεμένα μαλλιά της.

Katy Perry: Επέλεξε ένα minimal micro-french manicure

Αυτή η επιλογή του μανικιούρ της Katy Perry αντικατοπτρίζει τη δυναμική της προσωπικότητα και τον τρόπο που επιλέγει να συνδυάζει διάφορα στοιχεία για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και ενδιαφέρον look. Το minimal micro-french manicure είναι μια επιλογή που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες περιστάσεις και συνδυασμούς ενδυμασίας, προσθέτοντας μια δόση διακριτικής κομψότητας στο σύνολο.

Katy Perry

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Khloe Kardashian: Έκανε το πιο κομψό χρώμα στα μαλλιά της

HerNewskl

Hailey Bieber: Άλλαξε κούρεμα και έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα viral!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl