HerNews.gr
Social News

Adele: Ξέσπασε σε δάκρυα ενώ βοηθούσε ζευγάρι να ανακοινώσει το φύλο του μωρού τους στη συναυλία της

Η Adele δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη συγκινητική στιγμή που βοήθησε δύο από τους θαυμαστές της να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού τους στη σκηνή, στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα.

Ενώ παρακολούθησαν μια συναυλία με την Adele στο The Colosseum στο Caesars Palace , οι θαυμαστές Chris Dare και η σύζυγός του Shantelle Lord κρατούσαν μια πινακίδα που έγραφε: “Adele θα αποκαλύψεις το φύλο μας ;”

Το ζευγάρι της Νέας Υόρκης κλήθηκε αργότερα στο μπροστινό μέρος της σκηνής όπου η Adele διάβασε το φύλο του μωρού δυνατά για να ακούσει το κοινό.

“Δεν επιτρέπεται πραγματικά η είσοδος σε κανέναν εδώ. Απλώς έχω εμμονή που μπήκες”, είπε η Adele στο ζευγάρι σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Dare στο Instagram και στο TikTok. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Dare (@chrisdare)

Πριν από την αποκάλυψη του φύλου , η Lord είπε στην Adele  ότι ενώ είναι 18 εβδομάδων έγκυος, εκείνη και ο σύζυγός της είχαν στην κατοχή τους τον σφραγισμένο φάκελο που αποκαλύπτει το φύλο του μωρού τους από την 12η εβδομάδα. .

Ωστόσο, το ζευγάρι περίμενε να ανοίξει τον φάκελο με την ελπίδα ότι η Adele θα τους το ανακοίνωνε. 

Καθώς η Adele καθόταν στην άκρη της σκηνής, άνοιξε προσεκτικά τον φάκελο και είπε στο πλήθος: “Η Shantelle και ο Chris περιμένουν ένα μωρό….  αγόρι!” 

Μετά την ανακοίνωση, η Adele αγκάλιασε το ζευγάρι και έδωσε  ευχές. «Ήταν καταπληκτικό», είπε καθώς δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη από το πλήθος για τη συγκίνησή της. “Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα! Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα! Είναι τόσο συναισθηματικό, ω Θεέ μου.”

“POV : Η Adele αποκάλυψε το φύλο μας χθες το βράδυ!”, ανέβασε ο μελλοντικός μπαμπάς στο Instagram του μαζί με το κλιπ. ” @adele  είσαι καταπληκτική και θα θυμόμαστε αυτή τη βραδιά για όλη μας τη ζωή!”.

Η Adele είναι μαμά του 10χρονου Angelo , τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, ιδρυτή φιλανθρωπικής οργάνωσης Simon Konecki . Οι δυο τους χώρισαν το 2021 μετά τον πρώτο χωρισμό το 2019.

What happened to Adele's son Angelo Adkins? Latest news and bio.

«Θέλω σίγουρα περισσότερα παιδιά», είπε η Adele στο Elle το 2022. “Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης, και μια σταθερή ζωή με βοηθάει με τη μουσική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στον εγκέφαλό μου είναι το Βέγκας. Θέλω να το καταφέρω.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χείμαρρος ο Τριαντάφυλλος κατά Νίκου Μπάρτζη: «Σου έβαλα 2500 κόσμο κι εσύ έβγαλες κακία»

Her News

Φωτεινή Αθερίδου: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι- Η τρυφερή ανάρτηση της

HerNews ka

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Είναι πολύ σκληρό να είσαι σε τόσο μεγάλη έκθεση χωρίς να έχεις την επιστροφή της αγάπης”

HerNewskl