HerNews.gr
Ελλάδα

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Όταν σκοτώθηκε ο Άλκης Καμπανός, έκλαιγε και έλεγε πώς θα ζήσει αυτή η μάνα»

Δυο εβδομάδες μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, από Κροάτες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της OPAP Arena η μητέρα του μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τα όσα λέει συγκλονίζουν.

«Δεν είχε ποινικό παρελθόν, απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ γυναίκες και παιδιά έτρεχαν, πήγε να τους προστατέψει. Όλη η έννοια του αυτό ήταν. Καλό πήγε να κάνει το παιδί μου, να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν, τον δολοφόνησαν. Εμένα το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας, τους προστάτεψε. Έτρεχαν να φύγουν όλοι.

Ήρθαν για να σκοτώσουν και… Με το που είδαν τι γινόταν, έτρεξαν να σωθούν, έτρεξε και ο γιος μου και την ώρα που γυρίζει το κεφάλι του να κοιτάξει, βλέπει κάποιον κάτω, είχαν σπάσει ενός φίλου του τα πόδια και τα χέρια και την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει, εκεί… Το παιδί αυτό έτρεξε κι έφυγε γιατί του είχαν ρίξει μπροστά βόμβα μολότοφ κι έτρεξε κι έφυγε από το πίσω στενό» δήλωσε αρχικά η μητέρα του Μιχάλη.

Και πρόσθεσε: «Τι έκαναν σαν κράτος; Που είναι η αστυνομία να κυκλώσει τα πάντα; Ούτε καν να περνούσαν εκεί, να μην έμπαιναν μέσα. Ήρθαν ανεξέλεγκτα. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη. Δεν είναι με τίποτα ατύχημα, είναι δικαιολογίες. Εκεί τρελαίνομαι γιατί τους άφησε το κράτος; Τι να πω; Δεν ζω δηλαδή».

«Έλεγα παιδί μου είσαι εδώ, ήρθα να σε δω. Δεν άντεχα, έπεσα από την καρέκλα, ήθελα να μπω μέσα. Έβλεπα ότι το έβλεπε και έλεγα παιδί μου χαιρόμαστε και οι δύο. Λέω αγόρι μου σε αγαπάνε όλοι, φωνάζουν για εσένα. Όταν σκοτώθηκε ο Άλκης Καμπανός, έκλαιγε και έλεγε πώς θα ζήσει αυτή η μάνα με το παιδί που έχασε. Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου», είπε αναφορικά με  τον λόγο που πήγε η ίδια στο γήπεδο της ΑΕΚ την ημέρα του αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλία: 48 κρούσματα γαστρεντερίτιδας και 65 αναπνευστικών λοιμώξεων

HerNews ka

Μάνος Δασκαλάκης: Απαντά σήμερα σε νέες ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Her News

Επιστολή Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ισίδωρο Ντογιάκο: Ζητεί την επίσπευση των ερευνών για την τραγωδία στα Τέμπη

HerNews ka