HerNews.gr
Διεθνή

Άνταμ Σάντλερ: Στέλνει λουλούδια στην Τζένιφερ Άνιστον κάθε χρόνο στη Γιορτή της Μητέρας μετά τους αγώνες της για να αποκτήσει παιδί

Ο Άνταμ Σάντλερ και η σύζυγός του στέλνουν λουλούδια στην Τζένιφερ Άνιστον κάθε χρόνο στη Γιορτή της Μητέρας.

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τη γλυκιά χειρονομία σε μια συνέντευξη της στη Wall Street Journal που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, εξηγώντας ότι οι συμπρωταγωνιστές του “Murder Mystery”, “Murder Mystery 2” και “Just Go with It” ήταν στενοί φίλοι από τότε που συναντήθηκαν στα 20 τους. Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ

Ο 56χρονος κωμικός Άνταμ Σάντλερ και η επί χρόνια σύζυγός του, Τζάκι Σάντλερ, είναι παντρεμένοι από τον Ιούνιο του 2003 και έχουν δύο κόρες: τη Σάντι, 17, και τη Σάνι, 14 ετών.

Η Άνιστον, η οποία δεν έχει παιδιά, περιέγραψε λεπτομερώς τους «προκλητικούς» αγώνες της για τη γονιμότητα για πρώτη φορά πέρυσι, λέγοντας στην Allure ότι πέρασε πολύ καιρό «προσπαθώντας να μείνει έγκυος».

«Αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι. Γι’ αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα ασήμαντα πράγματα», μοιράστηκε τον Νοέμβριο του 2022.

Τζένιφερ Άνιστον

Κατά τη διάρκεια «όλων των ετών των εικασιών των μέσων ενημέρωσης» γύρω από το θέμα, η σταρ των «Friends» είπε ότι «περνούσε κρυφά την εξωσωματική γονιμοποίηση [και] έπινε κινέζικο τσάι».

Θυμήθηκε ότι «στήριξε τα πάντα πάνω του».

Τζένιφερ Άνιστον

«Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος μου έλεγε «Πάγωσε τα ωάρια σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου». Απλώς δεν το σκέφτεσαι», δήλωσε. «Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο απέπλευσε».

Παρά τη βαθιά πληγή, η Τζένιφερ Άνιστον επέμεινε ότι έχει «μηδέν τύψεις» και «στην πραγματικότητα νιώθει μια μικρή ανακούφιση» τώρα.

«Δεν υπάρχει άλλο, «Μπορώ; Μπορεί. Μπορεί. Ίσως», εξήγησε. «Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

Τζένιφερ Άνιστον

Η Άνιστον παρομοίασε το συναίσθημα του να μοιράζεται δημόσια την κατάστασή της με το «βγαίνει από τη χειμερία νάρκη».

«Έχω περάσει τόσα πολλά χρόνια προστατεύοντας την ιστορία μου για την εξωσωματική γονιμοποίηση», είπε στο περιοδικό. «Είμαι τόσο προστατευτική με αυτά τα μέρη γιατί νιώθω ότι υπάρχουν τόσο λίγα που μπορώ να κρατήσω για τον εαυτό μου. … Δεν έχω τίποτα να κρύψω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άλεκ Μπάλντουιν: Επέστρεψε στα γυρίσματα του «Rust» και κρατά την καραμπίνα ανάποδα!

Her News b

Κακοκαιρία στις ΗΠΑ: Πάγωσαν ακόμη και οι καταρράκτες του Νιαγάρα

Her News

Αποθεώθηκε η Αργεντινή στο Μπουένος Άϊρες – Το βράδυ πάρτι στον Οβελίσκο

Her News