HerNews.gr
Διεθνή

Χάλι Μπέρι: Οριστικοποίησε το διαζύγιό της με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ μετά από 8 χρόνια – Τι ποσό θα πληρώσει

Η Χάλι Μπέρι και ο τρίτος σύζυγός της, Ολιβιέ Μαρτίνεζ, ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια σκληρής μάχης στο δικαστήριο.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον Οκτώβριο του 2015 μετά από δύο χρόνια γάμου, αλλά η διαδικασία φέρεται να ανεστάλη ένα χρόνο αργότερα, επειδή δεν μπόρεσαν να επιλύσουν ζητήματα επιμέλειας.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τρίτη περιγράφουν λεπτομερώς τους όρους της συμφωνίας τους, η οποία υποχρεώνει την Χάλι Μπέρι να δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για τα έξοδα του παιδιού τους.Halle Berry και Olivier Martinez

Η ηθοποιός πρέπει να πληρώνει στον Μαρτίνεζ 8.000 δολάρια το μήνα ως υποστήριξη παιδιών για τον 9χρονο γιο τους, Μακέο.

Από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, της επιβλήθηκε επίσης να πληρώσει στο αστέρι του “Unfaithful” το 4,3% οποιουδήποτε εισοδήματος λαμβάνει άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο θα θεωρούνταν “πρόσθετη υποστήριξη παιδιών” για το Μακέο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Μπέρι πρέπει επίσης να πληρώσει για τα «δίδακτρα ιδιωτικού σχολείου, τις σχολικές στολές και τα σχολικά είδη» του γιου της, αλλά οι πληρωμές θα πάνε απευθείας στο σχολείο και όχι στον πρώην της.

Η ηθοποιός συμφώνησε επίσης να πληρώσει το 100 τοις εκατό όλων των εξωσχολικών δραστηριοτήτων του Μακέο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποζημιώσει τον Μαρτίνεζ για το σχολικό έτος 2023-2024, καθώς είχε καλύψει τα έξοδα.

Η Halle Berry και ο Olivier Martinez περπατούν μαζί στο Παρίσι.

Παρά ορισμένες αποκλίσεις στις οικονομικές πτυχές αυτής της συμφωνίας, η Χάλι Μπέρι και ο Μαρτίνεζ θα έχουν το μερίδιο του ποιοτικού χρόνου τους με τη Μακέο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Το πρώην ζευγάρι επεξεργάστηκε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε κάθε γονέα να έχει τη φυσική επιμέλεια του γιου τους για το μισό της εβδομάδας – Δευτέρα έως Τετάρτη ή Τετάρτη έως Παρασκευή – με εναλλασσόμενα Σαββατοκύριακα.

Επιτρέπεται επίσης να «φτιάχνουν χρόνο» εάν υπάρχει ταλαιπωρία λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Περνούσε ατέλειωτες ώρες παριστάνοντας την οικειακή βοηθό για τον Kanye West

HerNews ka

Salma Hayek: «Τα παιδιά του κόσμου σας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ»

HerNewskl

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μπάιντεν με εκείνον να τον αποθεώνει: «Έβαλες 50 πόντους»

Her News b