HerNews.gr
Beauty

Cindy Crawford: Το λάδι σώματος που λατρεύει εδώ και δεκαετίες

Η Cindy Crawford μοιράστηκε πρόσφατα το μοναδικό προϊόν ομορφιάς που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί από τη δεκαετία του ’90. Το 57χρονο supermodel λέει ότι βασίζεται στο Neutrogena Body Oil Light Sesame Formula από τα 20 της.

Το αγαπημένο λάδι σώματος της Cindy Crawford

Το λάδι σώματος έχει κορυφαία βαθμολογία για την ελαφριά, μεταξένια και μαλακή σύνθεσή του και προς το παρόν πωλείται μόνο με 15 $.

Όσον αφορά τη διαχρονική ομορφιά, δεν υπάρχει καμία που να μοιάζει με τη Σίντι Κρόφορντ.

Το εμβληματικό σούπερ μόντελ είναι πάντα λαμπερό, είτε κάνει φωτογραφίσεις, είτε δημοσιεύει selfies χωρίς μακιγιάζ στο Instagram.

Η Crawford αποκάλυψε την επιλογή της σε μια νέα συνέντευξη, όπου ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι στη ρουτίνα ομορφιάς της που χρησιμοποιεί από τη δεκαετία του ’90.

Αν κι αναγνώρισε ότι οι ανάγκες της επιδερμίδας της έχουν αλλάξει, το σούπερ μόντελ μοιράστηκε ένα προϊόν που βρίσκεται ακόμα στο οπλοστάσιό της σε προϊόντα ομορφιάς. «Η Neutrogena έχει ένα λάδι σώματος που βάζω μερικές φορές κι αυτό μου θυμίζει εντελώς ότι είμαι 25 ετών στη Νέα Υόρκη».

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το supermodel λατρεύει το εν λόγω λάδι σώματος.

Εμπλουτισμένο με ένα εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο που εκχυλίζεται από καθαρό λευκό σουσάμι, η ελαφριά, καθαρή φόρμουλα γλιστράει ομαλά.

Απορροφάται αμέσως για να ενυδατώσει σε βάθος και να καταπραΰνει το δέρμα. Χαρίζει λάμψη, χωρίς τη βαριά αίσθηση μιας λοσιόν σώματος.

Σχεδιασμένο για μασάζ στο δέρμα, κλειδώνει την υγρασία. Επίσης αυτό το λάδι είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για ξηρούς κι ακόμη κι ευαίσθητους τύπους δέρματος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βunny lines: Πώς θα απαλλαγείτε από τις μικρές ρυτίδες;

HerNewskl

Hairstyles: Ποια είναι τα 5 κουρέματα που θα είναι πάντα μέσα στις τάσεις;

HerNewskl

Πράσινο Σαπούνι: Πως να το φτιάξεις μόνη σου

Her News