HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει το 2023

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής φέτος, είναι οι σειρές και οι ταινίες που θα τραβήξουν την προσοχή σας με πραγματικές ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν.

Οι τίτλοι που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής προκαλούν δέος. Κι από ότι φαίνεται έχουν κάτι για όλους, από αθλητικές ιστορίες μέχρι βόμβες για την ποπ κουλτούρα.

Ετοιμαστείτε να προσθέσετε αυτά τα νέα ντοκιμαντέρ στη λίστα σας, για να τα παρακολουθήσετε με την ησυχία σας.

«Sometimes When We Touch»

Αυτό το μουσικό ντοκιμαντέρ εξιστορεί την ως επί το πλείστον ανείπωτη ιστορία του soft rock. Πρόκειται για το είδος με το οποίο οι καλλιτέχνες κυριάρχησαν στην ποπ μουσική παγκοσμίως τη δεκαετία του 1970. Σκεφτείτε για παράδειγμα τους The Carpenters και τον Barry Manilow. Οι πρωτοπόροι του ροκ/ποπ ήχου καταγράφουν την άνοδο και την πτώση. Αλλά καταγράφεται και μια από τις πιο απίθανες επιστροφές που συνέβησαν στην ιστορία της μουσικής.

«Break Point»

Οι λάτρεις των σπορ και του τένις είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, Break Point. Αυτή η σειρά ακολουθεί τους ανερχόμενους αστέρες του τένις για έναν χρόνο, όσο προπονούνται κι αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα να γίνουν ο νούμερο ένα παίκτης του αθλήματος.

«The Price of Glee»

Στην οθόνη, το Glee ήταν μια παράσταση γεμάτη διασκεδαστικά τραγούδια και χορευτικά νούμερα, αλλά τα πράγματα εκτός οθόνης δεν ήταν και τόσο χαλαρά. Το The Price of Glee του ID επικεντρώνεται στις μεγαλύτερες διαμάχες που αφορούν το καστ, συμπεριλαμβανομένων των τραγικών θανάτων της Naya Riveria και του Cory Monteith.

«Pamela: A Love Story»

Πολλοί έχουν εμμονή με την ιστορία της Pamela Anderson και του Tommy Lee χάρη στο Pam & Tommy του Hulu, αλλά η ίδια η Anderson παίρνει πίσω τη δική της “φωνή” σε αυτό το ντοκιμαντέρ. Με δικά της λόγια και προσωπικά βίντεο, η Άντερσον αφηγείται την άνοδό της στη φήμη από κορίτσι της μικρής πόλης σε διεθνές σύμβολο του σεξ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρον Στόουν: Η σεξουαλική κακοποίηση και ο σεξισμός στο Χόλιγουντ

Her News b

«Σκοτεινή επιθυμία»: Για δεύτερη σεζόν στο Netflix η σειρά με τις 35 εκατομμύρια προβολές

Her News

Η Νάξος ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ πατάτας

Her News