HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: H εντυπωσιακή φωτογράφησή της για διαφημιστική καμπάνια

Η Kylie Jenner πόζαρε topless με ένα “κατεστραμμένο” τζιν μπουφάν και ασορτί ψηλό, φαρδύ τζιν παντελόνι για μια εντυπωσιακή διαφήμιση της Acne Studios. 

Το ριάλιτι σταρ, “γέμισε με λάδια” και καλύφθηκε με κάτι που έμοιαζε με βρομιά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν «βαφή σώματος που αντανακλά τα τζιν αυτής της σεζόν» σύμφωνα με τον λογαριασμό της μάρκας στο Instagram.

η Kylie jenner τόπλες

Η Kylie Jenner άφησε το σουτιέν και το μπλουζάκι της – αλλά φόρεσε ένα ζευγάρι γκρι μυτερές γόβες και έφερε ένα ασορτί τσαντάκι για την λήψη.

Η δημιουργός της Kylie Cosmetics άλλαξε επίσης το συνηθισμένο glam μακιγιάζ της για τη φωτογράφιση με ένα απλό βαθύ μοβ κραγιόν και βρεγμένα μαλλιά. 

η Kylie jenner

η Kylie jenner στο instagram

 

Η διαφημιστική καμπάνια έρχεται αφότου η αδερφή της Kendall Jenner πόζαρε επίσης τόπλες σε μια σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες για τη Stella McCartney.

η Kylie jenner

Ενώ είναι επίσης το πρόσωπο του Jean Paul Gaultier, η μαμά δύο παιδιών βουτάει μόνη της στον κόσμο της μόδας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η Kylie ετοιμάζεται να δημιουργήσει τη δική της μάρκα μόδας εκτός από την ακμάζουσα επιχείρηση μακιγιάζ της.

Η επικείμενη ετικέτα θα πέσει στον χώρο της «ήσυχης πολυτέλειας» σύμφωνα με πηγές– κάτι που εξηγεί την πρόσφατη στροφή της από τα νεανικά μπικίνι μέχρι στο να μοιράζεται στιγμιότυπα με θηλυκά φόρεμα.

η Kylie jenner

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H femme fatale είναι η αισθητική που αναδεικνύει τη σέξυ πλευρά κάθε γυναίκας!

HerNewskl

Kendall & Hailey: Απέδειξαν πως…lingerie is the new black!

HerNewskl

Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Όλα τα street style looks που ξεχωρίσαμε

Her News