HerNews.gr
Ελλάδα

Αντώνης Καρυώτης: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του – «Δεν ήταν ΑμεΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του»

Ο αδερφός του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που έχασε άδικα τη ζωή του, όταν προσπαθούσε να ανέβει στο πλοίο για να το προλάβει και μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν βίαια και πνίγηκε στη θάλασσα, μίλησε στην εφημερίδα OnTime και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Περιέγραψε το πως έμαθε για τον θάνατο του Αντώνη αλλά και για τον άλλο τους αδερφό που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης.

«Πήγα χθες το πρωί τον αδελφό μου στο νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο, τον Γιάννη που είναι 38 χρονών. Είχε πάθει σοκ. Τον πήγα μετά σπίτι και τώρα είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο Γιάννης ζούσε μαζί με τον Αντώνη», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Καρυώτης.

Έπειτα ο Νίκος Καρυώτης περιέγραψε πώς έμαθε για τον θάνατο του Αντώνη: «Εγώ το έμαθα στις 2 το πρωί από το Λιμενικό. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο αδελφός πνίγηκε. Εγώ τα έχασα τότε και είδα τα βίντεο εκείνη την στιγμή».

Συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή, ο αδελφός του Αντώνη Καρυώτη ραγίζει καρδιές με όσα λέει για τον αδερφό του: «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του. Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι».

Τέλος η οικογένεια ζει το δικό της δράμα καθώς έχει χάσει και τους γονείς της «Οι γονείς μας έχουνε πεθάνει».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ανακαλύφθηκε άγνωστο ναυάγιο στον βυθό του Αιγαίου

Her News

Κιβωτός του Κόσμου: Η δήλωση των 28 λέξεων με την οποία ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τα πάντα – «Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο ”φως”»

Her News

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αποκάλυψε ότι η αδερφή του Κατερίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού – Η μακροσκελής ανάρτηση

Her News b