HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Παρέμβαση του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ για την τραγωδία στον Πειραιά & ο φιλανθρωπικός έρανος για την οικογένεια του Αντώνη

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης, εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη ο οποίος απωθήθηκε βίαια από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί αβοήθητος.

Παράλληλα, θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη από την Κρήτη, ο Γιώργος Βάλλης επιθυμεί να διοργανώσει φιλανθρωπικό έρανο για την οικονομική ενίσχυση των οικείων του.

Η δήλωση του Γιώργου Βάλλη

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν χωράνε λόγια και πολιτικά τεχνάσματα ούτε για αντιπολίτευση. Κατηγορούν τον υπουργό λανθασμένα για μια λάθος διατύπωση, να κοιτάξουμε να μην συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά, να σταματήσει επιτέλους η πολιτική ανθρωποφαγία με αφορμές τέτοιες που είναι τραγικές και γενικότερα η ανθρωποφαγία του κόσμου στην κοινωνία μας σήμερα .

Με αφορμή αυτού του περιστατικού δεσμεύομαι να βρούμε την οικογένεια του εκλιπόντος Αντώνη και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε τώρα σαν ναυτικοί και σαν άνθρωποι, είναι έναν φιλανθρωπικό αγώνα ώστε να μαζευτούν κάποια χρήματα για να συμβάλουμε και να βοηθήσουμε την οικογένεια του συνανθρώπου μας Αντώνη.

Να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη εκ μέρους όλων των ναυτικών μας στην οικογένεια για αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά συναδέλφων μας, αν και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των συναδέλφων μας και δεν είναι αρκετό για την απώλεια του νέου συνανθρώπου μας. Παρόλα αυτά να προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι οι ναυτικοί είναι εδώ για να βοηθούν / εξυπηρετούν και να διασφαλίζουν την ασφάλεια εντός και εκτός πλοίου προς τους συνανθρώπους μας.

Δεν είναι όλοι οι ναυτικοί και οι λιμενικοί το ίδιο. Δεν μπορούν να μπαίνουν όλοι στο ίδιο “τσουβάλι”. Έχουν δείξει στις δύσκολες στιγμές του μεταναστευτικού ότι είναι εκεί για να σώσουν και υπάρχουν πολύ αξιόλογα στελέχη που βοηθούν τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό και το ελληνικό yachting.  Πρέπει να δούμε τα πράγματα με τη σειρά, τι λάθη και παραλείψεις έγιναν και οι υπαίτιοι να πληρώσουν για αυτό το τραγικό δυστύχημα», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

Blue Horizon: Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ στο HerNews για τον θάνατο του 36χρονου – «Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα για την ακτοπλοΐα»

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

HerNews ka

Μίνα Αδαμάκη: Σήμερα η κηδεία της στο κοιμητήριο Βύρωνα – Η παράκληση της οικογένειας

Her News

Πώς ψηφίζουμε στις 25 Ιουνίου – Oι διαφορές σε σχέση με την κάλπη της 21ης Μαΐου

HerNews ka