HerNews.gr
Ελλάδα

Ανδριάνα Ζαρακέλη: «Ψηφίζουμε για τον Πειραιά που αγαπάμε, την πόλη που ονειρευόμαστε»

H Ανδριάνα Ζαρακέλη είναι αναμφισβήτητα μια απο τις πλέον δυναμικές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά. Εργαζόμενη, αφοσιωμένη μητέρα, έχει κάνει με επιτυχία το επόμενο βήμα στην κοινωνική της δραστηριότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δημοσιογράφος, με πολύχρονη παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Πειραιά τα τελευταία 4 χρόνια, γέννημα-θρέμμα Πειραιώτισσα, υπηρετεί με αφοσίωση και πάθος την πόλη και τους πολίτες της, προσπαθώντας να συμβάλλει στο έργο της δημοτικής αρχής στους τομείς που της ανατέθηκαν.

Με «φορτωμένο» πρόγραμμα ως εργαζόμενη και μητέρα, η Ανδριάνα Ζαρακέλη δεν χάνει την ευκαιρία να περπατά στους δρόμους και της γειτονιές του Πειραιά και να συνομιλεί με τους κατοίκους της πόλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Με την ομάδα της Διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η Ανδριάνα Ζαρακέλη εργάζεται για να δώσει στην πόλη έναν αέρα αισιοδοξίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης.

Με την πείρα της στον εργασιακό τομέα και την καθημερινότητα της ως μητέρα, έχει ένα μοναδικό όραμα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων. Πιστεύει σε μια διαφανή, δημοκρατική, και ανθρωποκεντρική διακυβέρνηση.

Με αποφασιστικότητα, η Ανδριάνα Ζαρακέλη ελπίζει να φέρει αλλαγές, προάγοντας την ισότητα, την αλληλεγγύη, και τη βιωσιμότητα στην πόλη της.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η Ανδριάνα Ζαρακέλη καλεί όλους του Πειραιώτες να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή» και ζητάει τη 1 από τις 4 ψήφους σας στον Δήμο Πειραιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Τριαντάφυλλος μιλά στο HerNews για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του: «Αυτό είναι σαν κάποιος να πάει να σκοτώσει κάποιον άνθρωπο»

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Οι ευχές του Προέδρου για το Πάσχα & η ευχαριστήρια επιστολή της Εκκλησίας στην Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

HerNews ka

Τέμπη: Εκδόθηκε στην Ελλάδα ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού

HerNews ka