HerNews.gr
Ελλάδα

Ο Τριαντάφυλλος μιλά στο HerNews για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του: «Αυτό είναι σαν κάποιος να πάει να σκοτώσει κάποιον άνθρωπο»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. Τα σημάδια στο πρόσωπο της βαφτιστήρας του δείχνουν το βαθμό της κακοποίησης.

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του.

Το συμβάν με τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του έκανε γνωστό ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου με μια σειρά από φωτογραφίες δήλωσε ότι είναι δίπλα στην βαφτιστήρα του Χριστίνα που υπέστη τον άγριο ξυλοδαρμό.

Ο Τριαντάφυλλος μιλά στο HerNews και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου και εκφράζει την αγανάκτησή του:

«Αυτό που ζητάμε είναι γενικά να σταματήσει όλο αυτό πλέον στην Ελλάδα. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο αλλά να σταματήσει στην Ελλάδα και εκτός από το να σταματήσει να υπάρχει ποινή πολύ βαριά γιατί αυτό είναι σαν κάποιος να παει να σκοτώσει κάποιον άνθρωπο. Δεν είναι κάτι απλό το να χτυπάς το κεφάλι του άλλου στον τοίχο… Από τύχη ζει κάποιος άνθρωπος οπότε είναι σαν απόπειρα δολοφονίας.

Για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του, ο ίδιος προσθέτει:

Είναι φοβερό, είναι τρομερό να χτυπάς έναν άνθρωπο στον τοίχο ή να τον σέρνεις κάτω 5-6 μέτρα και να χτυπάει το κεφάλι του στο δάπεδο, στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Οπότε πρέπει ο νόμος να μην είναι 3 χρόνια “πάμε πίνουμε το freddo μας φοράμε το γυαλάκι μας και πάμε με την ταυτότητα μας στο τμήμα και λέμε γειά σας κορόιδα ήρθα”.

Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει είναι ντροπή απλά μας κοροϊδεύουν με αυτόν το νόμο. Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας θα το δει αυτό και πολύ σύντομα θα το αλλάξουν».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με την ποινή ο Τριαντάφυλλος απάντησε:

«Δεν είναι ευχαριστημένος κανείς στην Ελλάδα δεν είμαι μόνο εγώ. Που είναι βαφτιστήρι μου, είναι πραγματικό παιδί μου βασικά. Όποιο σπίτι και να ρωτήσεις άμα τους πεις ότι έκανε αυτό το πράγμα και πήρε 3 χρόνια με αναστολή να πηγαίνει μια φορά το μήνα στο τμήμα και να δίνει το παρών όλοι θα σου πουν να αλλάξει αυτό και να μπει μέσα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό… Ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Περιγραφή σοκ από τον 15χρονο

HerNews ka

Σπύρος Φωκάς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

HerNews ka

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Μπόμπολα στο Α’ νεκροταφείο

Her News