HerNews.gr
Μόδα

Plissé: Η τάση που λατρεύουν όλα τα French girls!

Plissé

Βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο του στιλ, όπου ο καιρός είναι ακόμα ζεστός τις ημέρες, αλλά τα βράδια απαιτούν ένα ελαφρύ πανωφόρι.

Plissé

Κατά συνέπεια, αναζητούμε σύνολα που είναι δροσερά, άνετα, και ευκολοφόρετα, αλλά παράλληλα κομψά. Τα βασικά κομμάτια, όπως τζιν παντελόνια και γιλέκα, αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Ωστόσο, αν επιθυμείτε κάτι πιο κομψό και ξεχωριστό, υπάρχει ένα μικροτρεντ που είναι ιδανικό για τώρα.

Plissé: Η τάση που λατρεύουν όλα τα French girls!

Οι γοητευτικές και αέρινες πιέτες επιστρέφουν στη μόδα. Μικρότερες και μεγαλύτερες πιέτες διακοσμούν φορέματα και σετ από πουκαμίσες και παντελόνια ή φούστες.

Οι πιέτες, στην πραγματικότητα, δεν έχουν αποχωρήσει ποτέ από τη μόδα. Η βιομηχανία της μόδας τις έχει αγαπήσει και τις έχει υιοθετήσει εκ νέου τις τελευταίες σεζόν. Αυτή η μικροτάση για το φετινό φθινόπωρο είναι από λεπτό σατινέ ύφασμα με μια “τσαλακωμένη” υφή, προσθέτοντας μια διαφορετική πινελιά στο στυλ σας.

Plissé

Ένα πλισέ παντελόνι συνδυασμένο με ένα κλασικό πουκάμισο αποτελεί ένα ενημερωμένο σύνολο που θα σας κρατήσει στυλάτες και άνετες.

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τα Zara στην εκπομπή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη φούστα Zara που είναι ιδανική για κάθε πρωινή εμφάνιση

HerNewskl

Kylie Jenner- Met Gala 2022: H συγκινητική ιστορία πίσω από το νυφικό που επέλεξε

HerNewskl

Τα πιο εμβληματικά μαγιό του σινεμά και της τηλεόρασης

HerNews ka