HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει ουσιαστικό, τεκμηριωμένο, πολιτικό λόγο» – Φουντώνει η κόντρα με τον Στέφανο Κασσελάκη

«Κόκκινο» χτυπάει η πολιτική αντιπαράθεση 5 ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Μητσοτάκης και Κασσελάκης είναι στα χαρακώματα με τον πρωθυπουργό να επιτίθεται κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει αντιπαράθεση με το κενό, και τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί με το κενό της πολιτικής του ευθύνης.

«Εκατό μέρες που μου φάνηκαν σαν χίλιες», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha για τους πρώτους μήνες της δεύτερης τετραετίας του στην κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας ότι είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια για τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες και πως η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που προσπαθεί να αντιμετωπίσει με μειώσεις φόρων και μόνιμες αυξήσεις των εισοδημάτων.

«Υπάρχουν όμως άλλα μέτρα όπως η έκτακτη στήριξη την οποία θα δώσουμε σε ένα μεγάλο αριθμό συνταξιούχων τα Χριστούγεννα, η αύξηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος αλλά το πιο σημαντικό , οι μόνιμες αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων από 1.1.2024», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος και αυτής της τετραετίας και μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίο είπε ότι είχαν κοινωνική γνωριμία από όταν εκείνος ήταν βουλευτής και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν νεαρός εργαζόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Μεταξύ μας δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κατέληγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το λέει ουσιαστικό, τεκμηριωμένο, πολιτικό λόγο. Μέχρι στιγμής ειλικρινά δυσκολεύομαι γιατί δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό», υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με ένα βίντεο στο διαδίκτυο.

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους σταματάει εδώ», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε στην Κόρινθο για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ στόχος της ΝΔ είναι να κερδίσει όλες τις περιφέρειες και τους 3 μεγάλους δήμους Αθήνας-Πειραιά-Θεσσαλονίκης που έχει δώσει χρίσματα.

«Να μπορέσουμε να δουλέψουμε μαζί τα μεγάλα έργα αλλά και τις μικρές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, να μπορέσουμε να στηρίξουμε μαζί τους πολίτες όταν αυτοί βρίσκονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές», δήλωσε σχετικά ο κ. Μητσοτάκης.

Αύριο ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κως: «Με επαγγελματικό τρόπο έδεσαν χειροπόδαρα την 27χρονη», αναφέρει αξιωματικός

Her News b

Ευλογιά των πιθήκων: 29χρονος Βρετανός τουρίστας το πρώτο ύποπτο κρούσμα – Νοσηλεύεται στο «Αττικόν»

Her News b

Κακοκαιρία προ των πυλών: Πού θα βρέξει – Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Her News b