HerNews.gr
Ελλάδα

Κως: «Με επαγγελματικό τρόπο έδεσαν χειροπόδαρα την 27χρονη», αναφέρει αξιωματικός

Δολοφόνησε, βίασε και λήστεψε την 27χρονη Αναστάζια ο δράστης ο οποίος ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αλλά από τις αρχές βασικός ύποπτος θεωρείται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, με το οποίο πήγε στο σπίτι του για να αγοράσει ναρκωτικά τα βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Όπως αποκάλυψε χθες το vradini.gr, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε δεμένη χειροπόδορα, και η σορό της ήταν τοποθετημένη μέσα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Δίπλα της βρέθηκε σκισμένο το μπλουζάκι της, και η ασημί τσάντα της, από την οποία έλειπε το κινητό της τηλέφωνο και τα χρήματά της.

Ο τρόπος που έδεσε ο δολοφόνος με σχοινί τα χέρια και τα πόδια της ήταν επαγγελματικός, ανέφερε στο vradini.gr αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια Κω για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς πολύ σκληρός, καθώς κρατά το στόμα του κλειστό, δίχως να αποκαλύπτει στοιχεία για την δολοφονία.

Ο 32χρονος Μπακλαντεσιανός

Είναι το πρόσωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

Όπως έχει προκύψει από τις – μέχρι στιγμής- έρευνες, ο Πακιστανός συγκάτοικός του ήταν εντός του σπιτιού την ώρα που μπήκαν ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός και η άτυχη Αναστάζια. Για αυτό και ο συγκάτοικος μπήκε στο «κάδρο» των ερευνών από την πρώτη στιγμή. Ο νεαρός από το Πακιστάν, έχει καταθέσει ότι η Αναστάζια δεν είχε πάει στο σπίτι τους. Οι κάμερες από γειτονικό σπίτι έδειξαν το αντίθετο και έτσι αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος για συμμετοχή στο έγκλημα.

Οι ερευνητές της αστυνομίας, εκτιμούν πως ο δράστης στραγγάλισε την κοπέλα μέσα στο σπίτι που διέμενε με τον Πακιστανό, και στη συνέχεια πήρε το πτώμα της και το έβγαλε από την πίσω πλευρά που δεν καταγράφουν κάμερες και το μετέφερε στο σημείο που βρέθηκε. Από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη, που έμαθε ότι τον αναζητά η Ασφάλεια, είχε όλο τον χρόνο να καθαρίσει το σπίτι και να εξεφανίσει κάθε ίχνος της κοπέλας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλός ο καιρός σήμερα – Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία

Her News

Ομόφωνα ένοχη η Έφη Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Τι αποφάσισε το δικαστήριο

Her News

Παλαμάς Καρδίτσας: Συγκλονίζει η γιαγιά που ζει μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι με την 2 ετών εγγονούλα της

HerNews ka