HerNews.gr
Διεθνή

Tabby Brown: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών το πρώην μοντέλο του Playboy

Η Tabby Brown, μοντέλο και ηθοποιός του Playboy με έδρα το Λονδίνο, πέθανε σε ηλικία 38 ετών όμως επιβεβαίωσε την Τρίτη στη The Sun ο πρώην μάνατζέρ της.

Η αιτία θανάτου της Tabby Brown παραμένει άγνωστη.

Η διεθνής ηθοποιός και παρουσιάστρια έβγαινε στο παρελθόν με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Raheem Sterling και Mario Balotelli.Ο Tabby Brown στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2022.

H Brown συνδέθηκε με τον Sterling τον Μάρτιο του 2016, όταν το ζευγάρι φέρεται να απολάμβανε ραντεβού σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ.

Έβγαινε με τον Balotelli για επτά μήνες αφού γνώρισε τον Ιταλό επιθετικό σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το 2011, σύμφωνα με τη Sun.

«Πραγματικά ερωτεύτηκα τον Mario – ενάντια στην καλύτερη κρίση μου», είπε η Brown στη  Mirror  το 2013. Ο Snoop Dogg παίρνει συνέντευξη από τον Tabby Brown το 2012.

«Μου είπε ότι ήθελε να τακτοποιηθούμε και να κάνουμε οικογένεια».

Η Tobby Brown εξήγησε τότε ότι χώρισε με τον Balotelli αφού ανακάλυψε ότι «έκανε ένα μωρό με την πρώην του» και είδε «συνεχείς ιστορίες για εκείνον που έκανε πάρτι με άλλες γυναίκες».

Η influencer, της οποίας η σελίδα στο Instagram έχει 314.000 ακόλουθους, δημοσίευσε τελευταία φορά στην εφαρμογή πριν από επτά εβδομάδες, μοιράζοντας ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ενώ βρισκόταν στο μπάνιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tabby Brown (@tabbybrown)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Snoop Dogg το 2012 , η ​​Brown εξήγησε ότι εισέβαλε στη βιομηχανία του μόντελινγκ αφού απέκτησε τα πτυχία Bachelor και Master και εργάστηκε ως διευθυντής επιχειρήσεων.

«Έπειτα, μια μέρα πήρα ένα διαφημιστικό για τη Virgin Atlantic και έκτοτε έλεγα: «Ξέρεις τι, υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα για να βγουν σε διαφημίσεις, γιατί όχι; Μπορώ πάντα να επιστρέψω στον επιχειρηματικό κόσμο», είπε τότε. «Πρέπει να βάλεις τα θεμέλια πρώτα και κύρια για τον εαυτό σου».

Εμφανίστηκε επίσης σε πολλά μουσικά βίντεο για τους Snoop Dogg, BOB και άλλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Χαζομπαμπάς» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποζάρει με την 10 μηνών κόρη του

HerNews ka

Μετάλλαξη Όμικρον: Η Apple έκλεισε όλα τα καταστήματά της στη Νέα Υόρκη

Her News

Jennifer Aniston: Πιστεύει ότι θα βρει τον κατάλληλο σύντροφο έπειτα από 2 διαζύγια

HerNews ka