HerNews.gr
Διεθνή

«Χαζομπαμπάς» ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ποζάρει με την 10 μηνών κόρη του

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιδεικνύει τον γλυκό δεσμό του με την 10 μηνών κόρη του, Τζία.

Σε μια νέα φωτογραφία που έλαβε το Page Six, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, φαίνεται να κρατάει το βρέφος στην αγκαλιά του καθώς ακουμπά απαλά το μάγουλό του στο κεφάλι της.

«Είναι ένα τόσο αξιολάτρευτο μωρό. Τόσο γλυκό», είπε ο Ντε Νίρο σε μια συνέντευξη στο People που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Ο Robert De Niro και η κόρη του GiaΟ ηθοποιός γέλασε επίσης για την ασυνήθιστη δυναμική μέσα στην οικογένειά του αφού καλωσόρισε το έβδομο παιδί του σε ηλικία 79 ετών.

«Τα παιδιά δέχονται μια μεγάλη κλωτσιά από αυτήν. Ακόμη και τα εγγόνια. Είναι η θεία τους και πρόκειται να γίνουν έφηβοι!», είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Εκτός από την Τζία  την οποία υποδέχτηκε την άνοιξη του 2023 με την Τίφανι Τσέν – ο Ντε νίρο είναι επίσης πατέρας 6 παιδιών.

Έχει τέσσερα εγγόνια, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Ντρένα, Λεάντρο, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση πέρυσι σε ηλικία 19 ετών.

Τον περασμένο μήνα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο AARP.

Η Tiffany Chen έκανε το ντεμπούτο της κόρης Gia στο "CBS Mornings"

«Ό,τι με “τρώει” ή με ανησυχεί απλώς εξαφανίζεται όταν την κοιτάζω», δήλωσε. «Είναι θαυμαστό».

Μίλησε επίσης για τη ζωή του στο σπίτι με την 46χρονη Τίφανι Τσεν και το μωρό τους, ενώ μιλούσε στον Guardian τον περασμένο Οκτώβριο.

Ενώ αναφέρθηκε στην ηλικία του, εξήγησε με ειλικρίνεια ότι έχει αποσυρθεί από το να κάνει «την άρση βαρέων».

«Είμαι εκεί, υποστηρίζω την κοπέλα μου. Αλλά αυτή κάνει τη δουλειά», δήλωσε.

«Και έχουμε βοήθεια, κάτι που είναι τόσο σημαντικό».

Ο Ντε Νίρο και η Τσεν συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2021 αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 2015 «The Intern».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Τίφανι Τσεν πιασμένοι χέρι χέρι

«Όταν εργαζόμασταν, ήταν απλώς δουλειά», σημείωσε η Τσεν ενώ συνομιλούσε με την Gayle King στο «CBS Mornings» για την έναρξη της σχέσης τους τον Ιούλιο του 2023.

«Και μετά, μερικά χρόνια αργότερα, ήρθαμε ξανά σε επαφή, και είπα, “Α, υποθέτω ότι τα πηγαίνουμε καλά” και υποθέτω ότι τα πηγαίνουμε πραγματικά καλά».

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κίνα: Γιατί τα πρόβατα έκαναν κύκλους για 12 συνεχόμενες ημέρες – Λύθηκε ο γρίφος

Her News b

Διπλή υπερπανσέληνος του Αυγούστου: Το σπάνιο φαινόμενο με το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» & «Μπλε Πανσέληνου»

HerNews ka

Συνεχίζονται τα θαύματα στην Τουρκία 9 ημέρες μετά τον σεισμό: Αργεντινοί διασώστες βγάζουν ζωντανούς τρεις ανθρώπους από τα συντρίμμια

Her News