HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: Εντοπίστηκε να φιλιέται παθιασμένα με τον ηθοποιό Stéphane Bak στο Παρίσι

Το 32χρονο supermodel Emily Ratajkowski εντοπίστηκε να μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί με τον Γάλλο ηθοποιό και κωμικό Stéphane Bak κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα.

Το νέο ζευγάρι εθεάθη να κρατά ποτήρια κρασιού ενώ φιλιόταν στους δρόμους. Αργότερα έφυγαν με το χέρι του ηθοποιού τυλιγμένο γύρω από τον ώμο της Emily , ενώ εκείνη κρατούσε το χέρι του και κρατούσε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στο άλλο χέρι.

O Bak έγινε διάσημος το 2012, σε ηλικία 16 ετών, ως «ο νεότερος κωμικός στη Γαλλία » χάρη στις εκπληκτικές του ρουτίνες stand-up σε μικρά κλαμπ στο Παρίσι.

Ο Γαλλο-Κονγκολέζος σταρ αποβλήθηκε από το λύκειο το 2011 και αργότερα εξουσιοδοτήθηκε από το Γαλλικό Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων να αρχίσει να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών – οδηγώντας στην κωμική του καριέρα.

Ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του ήρθε στην ταινία του 2023 του Wes Anderson Asteroid City ως μαθητής μαζί με τους A-listers Scarlett Johansson και Tom Hanks.

Τον Μάρτιο η Emily σόκαρε τους θαυμαστές της όταν την είδαν να φιλιέται με τον Harry Styles στους δρόμους του Τόκιο μετά τον χωρισμό του από την Olivia Wilde.

Στο συγκλονιστικό βίντεο της DailyMail.com , ο Χάρι κλείδωσε τα χείλη με την Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιό Έμιλυ

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ορκίζεται να υπηρετήσει «όσο καλύτερα μπορεί» την πατρίδα

HerNews ka

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Το τρυφερό φιλί τους στις Χρυσές Σφαίρες

HerNews ka

Τιτανικός: Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου πέθαναν οι πέντε του Titan

Her News b