HerNews.gr
Beauty

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Οι τάσεις στον χώρο της ομορφιάς αλλάζουν διαρκώς, και ένα από τα πιο hot προϊόντα που κυριαρχεί στον χώρο του μακιγιάζ είναι το  liquid blush. Αυτή η τάση έχει κατακτήσει τις καρδιές των beauty λάτριδων παγκοσμίως και γίνεται ο足φαν για απόλυτη φρεσκάδα στο μακιγιάζ. Ας ρίξουμε μια ματιά στην τάση του υγρού ρουζ.

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Το liquid blush είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ και αποτελεί ένα must-have προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να ανανεώσει την εμφάνισή της. Το τι το καθιστά τόσο ειδικό είναι η μορφή του.

Αντί για την παραδοσιακή σκόνη ή κομπάκτ ρουζ, το υγρό ρουζ προσφέρεται συνήθως σε μορφή κρέμας. Έχει μια ελαφριά υφή που απλώνεται εύκολα και φαίνεται πολύ φυσική στο δέρμα.

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Το κύριο πλεονέκτημα του υγρού ρουζ είναι το αποτέλεσμα που προσφέρει. Ενώ η παραδοσιακή πούδρα ρουζ μπορεί να δώσει μια πιο έντονη και χρωματική όψη, το υγρό ρουζ δημιουργεί ένα πιο φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Αφού απλώνεται στο δέρμα, φαίνεται σαν να έχετε απλώσει απαλά ρουζ με τα δάχτυλά σας. Αυτό το φυσικό αποτέλεσμα είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση και δημιουργεί μια ενυδατωμένη και λαμπερή όψη.

Tο υγρό ρουζ διαθέτει μια απλή δομή που το καθιστά εύκολο στη χρήση. Τα περισσότερα υγρά ρουζ έχουν ενσωματωμένο πινέλο ή απλώνονται εύκολα με τα δάχτυλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ειδικές ικανότητες ή πολύ χρόνο για να το εφαρμόσετε. Απλώς επιλέγετε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας, εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα και ανακατεύετε το προϊόν για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του υγρού ρουζ είναι η διάρκειά του. Η υγρή μορφή συνδυάζεται καλά με το δέρμα και συχνά διαρκεί περισσότερο από την παραδοσιακή πούδρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανανεώνετε το ρουζ σας τόσο συχνά, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα.

Under Contouring: Η makeup artist της Hailey Bieber αποκάλυψε τα μυστικά του μακιγιάζ της!

 

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Δημιούργησε μια νέα τάση στο eyeliner!

HerNewskl

Bloss: Το απόλυτο makeup trend για το φετινό καλοκαίρι

HerNewskl

Caramel Hair: Aυτό είναι το χρώμα στα μαλλιά που λατρεύει η Monica Bellucci

HerNewskl