HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Το καστ των «Friends» είναι συντετριμμένο από τον θάνατό του

Το καστ του «Friends» είναι συντετριμμένο από τον θάνατο του αγαπημένου τους «αδερφού» Matthew Perry.

Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, ο David Schwimmer, ο Matt LeBlanc και η Lisa Kudrow ετοιμάζονται να εκδώσουν κοινή δήλωση αφού ο πρώην συμπρωταγωνιστής τους βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

«Το καστ αναστατώθηκε από την απώλεια του αδερφού τους, γιατί έτσι ήταν ο Μάτι – ο αδερφός τους», μας είπε μια πηγή του κλάδου την Κυριακή.

«Είναι απλώς καταστροφικό».Καστ των «Friends».

Η σειρά, η οποία προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004, εκτόξευσε και τους έξι ηθοποιούς σε διεθνή αστέρια και οδήγησε σε φιλίες δεκαετιών.

Ο Perry, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, παρέμεινε ιδιαίτερα δεμένος με την Jennifer Aniston μετά την ολοκλήρωση της εμβληματικής κωμικής σειράς.

«Ήταν αυτή που μου άπλωσε περισσότερο το χέρι. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό», είπε στην Diane Sawyer το 2022.Matthew Perry ως Chandler, Courtney Cox Arquette ως Monica

Στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», ο Perry αποκάλυψε επίσης ότι ήταν η Aniston που αρχικά του στάθηκε όταν η κατάχρηση ουσιών έγινε εμφανής στους συναδέλφους του.

Ωστόσο, η πηγή είπε: «Όλο το καστ είναι κοντά, θα είναι συντετριμμένοι, γιατί ήταν μαζί στις καλύτερες και στις χειρότερες στιγμές».

Πρόσθεσαν: «Και όταν ο Μάτι ήταν άρρωστος, τον προστάτευαν, τον πρόσεχαν πολύ».

Εν τω μεταξύ, η οικογένεια του Perry μίλησε μετά τον ξαφνικό θάνατό του το Σαββατοκύριακο.Φίλοι καστ

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδερφού», είπε η οικογένεια σε ανακοίνωσή της στο  People.

«Ο Matthew έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Όλοι σημάνατε τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης», κατέληξαν.

Ο ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του από προφανή πνιγμό. 

Παρόλο που ο ηθοποιός, ο οποίος πολέμησε δημόσια  τον εθισμό στα οπιοειδή , δεν είχε παράνομα ναρκωτικά στο σπίτι του τη στιγμή του θανάτου του, αναφέρθηκε ότι  ανακαλύφθηκαν πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sia: Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Πορτοφίνο της Ιταλίας

HerNews ka

Angelina Jolie: Θα υποδυθεί την θρυλική Μαρία Κάλλας για την βιογραφική της ταινία

HerNews ka

Η πρώτη σύζυγος του Τζόνι Ντεπ σπάει τη σιωπή της: «Η Άμπερ Χερντ είναι φρικτή»

Her News