HerNews.gr
Διεθνή

Leonardo DiCaprio: Η σύντροφός του Vittoria Ceretti του πιάνει τον… πισινό σε δημόσιο χώρο – (ΦΩΤΟ)

Η σύντροφος του Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti, του έπιασε “κρυφά” τον πισινό ενώ το ζευγάρι παρακολούθησε ένα πάρτι για το Halloween.

Το 25χρονο μοντέλο ήταν όλο χαμόγελο στις φωτογραφίες καθώς… έβαλε το χέρι της μέσα στα εσώρουχα του Leonardo DiCaprio.

Ενώ η Ceretti ήταν ντυμένη για την περίσταση με κοστούμι και έντονη κόκκινη περούκα, ο DiCaprio φαινομενικά παρευρέθηκε στο εορταστικό σουαρέ χωρίς στολή.

Ο ηθοποιός του «Τιτανικού», του οποίου η πλάτη ήταν στραμμένη στην κάμερα στα ριψοκίνδυνα πλάνα, έδειχνε εξαιρετικά casual με λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι με το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο του.

Μια πηγή είπε στο TMZ ότι ο DiCaprio βγήκε έξω από το πάρτι για να πάρει «λίγο φρέσκο ​​αέρα» και λίγο αργότερα βγήκε μαζί του η Ceretti.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι άρχισε να «στριμώχνεται ο ένας πάνω στον άλλον» προτού επιστρέψει μέσα αφού παρατήρησε ότι τους κοιτάζουν.

 

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Εκείνη την εποχή, οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά ενσταντανέ ένα κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Από τότε, o DiCaprio και το μοντέλο  έχουν εντοπιστεί να παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι μαζί σε όλο τον κόσμο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του

HerNews ka

Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός του “Μόνος στο σπίτι”

Her News b

Zendaya – Tom Holland: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

HerNewskl