HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τζούλια Νόβα: «Έχω φάει bullying από δασκάλους και μου έχει κάνει κακό στην αυτοπεποίθησή μου»

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη όπου αποκάλυψε ότι δέχθηκε bullying στο σχολείο από τους δασκάλους της επειδή «ήταν ξένη».

 «Ενώ ήξερα πάρα πολύ καλά ελληνικά, το γεγονός ότι ήμουν ξένη ήταν ένας λόγος για να μη μου βάζουν καλούς βαθμούς στο σχολείο. Μέχρι και στη ζωγραφική μου έβαζαν 11. Και όταν έλεγα γιατί, μου έλεγαν “εσύ είσαι ξένη και δεν μιλάς ελληνικά”. Τι σχέση έχουν τα ελληνικά με τη ζωγραφική;

Στη γυμναστική όλοι είχαν 20 κι εγώ 11, που ήμουν πολύ καλή. Και σε κάποια άλλα μαθήματα, μαθηματικά, φυσική, χημεία- που ήμουν άριστη- είχαν ένα 13 κολλημένο. Όταν πήγαινε η μαμά μου και μάλωνε με τους καθηγητές, της έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να βάλουμε παραπάνω γιατί είναι ξένη και δεν μιλάει καλά ελληνικά”. Έχω φάει bullying από δασκάλους και μου έχει κάνει κακό στην αυτοπεποίθησή μου», εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα.

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού δήλωσε: «Δεν σκεφτόμαστε δεύτερο παιδάκι αυτή τη στιγμή. Και το ένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εκτός Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου – «Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα»

Her News

Ηλίας Γκότσης – Survivor: Μιλάει για όλους και για όλα με ονόματα και αποκαλύψεις!

Her News b

Ελένη Κοκκίδου: «Βρέθηκα στα πρόθυρα του θανάτου, σώθηκα από θαύμα»

HerNews ka