HerNews.gr
Διεθνή

Charlize Theron: Όταν η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της

Η Charlize Theron εξακολουθεί να αντιμετωπίζει «τραύμα» από τη νύχτα που η μαμά της, Gerda Maritz, πυροβόλησε και σκότωσε τον μπαμπά της ηθοποιού, Charles Theron.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Town & Country , η Charlize Theron μοιράστηκε αν η τραυματική στιγμή την ώθησε να δεσμευτεί για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.Η Charlize Theron ποζάρει για το Town & Country.

«Θα έλεγα το εξής” Είναι ένας απλός συσχετισμός”», είπε. «Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο περίπλοκο από το να έχεις μόνο μια νύχτα τραύματος στη ζωή σου».

Και πρόσθεσε: «Με αυτό ή χωρίς αυτό, η βία με βάση το φύλο είναι τόσο αντιληπτή στη Νότια Αφρική και παγκοσμίως. Είναι δύσκολο να μην έχεις επίγνωση αυτών των πραγμάτων απλώς και μόνο με το να είσαι γυναίκα».

Η Charlize Theron και η μαμά της, Gerda, στο 76ο ετήσιο μεσημεριανό γεύμα υποψηφίων για Όσκαρ.

Τον Ιούνιο του 1991, ο πατέρας της σταρ, Charles, απείλησε μεθυσμένος την τότε 15χρονη και τη μαμά της.

«Ο πατέρας μου ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν θα έπρεπε να μπορούσε να περπατήσει όταν μπήκε στο σπίτι με όπλο», είπε στο NPR τον Δεκέμβριο του 2019. «Η μαμά μου και εγώ ήμασταν στην κρεβατοκάμαρά μου ακουμπισμένες στην πόρτα γιατί προσπαθούσα να σπρώξω την πόρτα».

Η Charlize συνέχισε, «Έτσι και οι δυο μας ακουμπούσαμε στην πόρτα από μέσα για να μην μπορεί να περάσει. Έκανε ένα βήμα πίσω και απλά πυροβόλησε την πόρτα τρεις φορές».Η Charlize Theron στο εξώφυλλο του Town & Country.

«Καμία από τις σφαίρες δεν μας χτύπησε ποτέ, κάτι που είναι απλώς ένα θαύμα».

Για να σώσει η Maritz τον εαυτό της και την κόρη της, πυροβόλησε τον άντρα της σκοτώνοντάς τον. Δεδομένου ότι ο θάνατός του ήταν σε αυτοάμυνα, η μητέρα της Charlize δεν κατηγορήθηκε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ είπε ότι ο πατέρας της ήταν «πολύ άρρωστος» και ήταν «αλκοολικός» σε όλη της τη ζωή.

«Τον ήξερα μόνο με έναν τρόπο, και αυτό ήταν ως αλκοολικός», αποκάλυψε. «Ήταν μια αρκετά απελπιστική κατάσταση. Η οικογένειά μας ήταν κάπως κολλημένη σε αυτό».

Charlize Theron on Her Low-Maintenance Beauty and the Origin of “Gold Is Cold” | Vogue

«Και το καθημερινό απρόβλεπτο του να ζεις με έναν εθισμένο είναι αυτό με το οποίο κάθεσαι και το έχεις ενσωματωμένο στο σώμα σου για το υπόλοιπο της ζωής σου, κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη ένα βράδυ».

Ο πυροβολισμός άλλαξε για πάντα τη ζωή της Charlize και τώρα εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει τη βία με βάση το φύλο.

Στο πλαίσιο της ίδρυσής του Charlize Theron Africa Outreach Project, η ηθοποιός  ξεκίνησε την πρωτοβουλία #TogetherForHer για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της βίας της εποχής της πανδημίας παγκοσμίως και στη Νότια Αφρική.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kanye West: Η σύζυγός του Bianca Censori περπατά στην Ιταλία ξυπόλυτη και εξαντλημένη

HerNews ka

Στα…σκουπίδια φαγητό αξίας 940 δισ. τον χρόνο! – 8 απλοί τρόποι για να περιορίσουμε τη σπατάλη του

Her News

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τη μεγάλη λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε έναν άντρα

HerNews ka