HerNews.gr
Διεθνή

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκαλύπτει γιατί δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ και γιατί ο Έλβις δεν ήθελε άλλα παιδιά

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μίλησε για την απόφασή της να μην ξαναπαντρευτεί μετά την “κατάρρευση” του εξαετούς γάμου της με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Κατά τη διάρκεια μιας ενός Q&A στο South Point Casino στο Λας Βέγκας την Παρασκευή, η ηθοποιός φαινομενικά επιβεβαίωσε τη φήμη ότι έδωσε όρκο να μην παντρευτεί ποτέ ξανά όσο ο πρώην σύζυγός της ήταν ζωντανός.

«Απλώς δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το χειριστεί αυτό», είπε για το είδωλο της ροκ μουσικής, με το οποίο ήταν παντρεμένη από το 1967 έως το 1973.Φωτογραφίες γάμου του Έλβις Πρίσλεϋ με την Πρισίλα την 1η Μαΐου 1967

Παρά το γεγονός ότι ο Έλβις πέθανε το 1977, η Πρισίλα κράτησε αυτή την υπόσχεση τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ μετά από αυτόν. Δεν είχα ποτέ καμία επιθυμία», είπε. «Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να τον ταιριάξει».

Η Πρισίλα εξήγησε επίσης γιατί αυτή και ο Έλβις επέλεξαν να μην κάνουν περισσότερα παιδιά αφού καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ , το 1968. «Ο Έλβις ένιωθε ότι είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και ένιωθε λίγη ενοχή που δεν ήταν τόσο κοντά όταν η Λίζα ήταν μικρότερη», είπε στο κοινό.

«Με τον προγραμματισμό του και την περιοδεία του, απλώς ένιωθε ότι δεν ήταν αρκετά κοντά για να δώσει μεγάλη προσοχή στην απόκτηση άλλου παιδιού».Υποχρεωτική πίστωση: Φωτογραφία από Uncredited/AP/Shutterstock (13712990a) Ο Έλβις Πρίσλεϋ ποζάρει με τη σύζυγό της Πρισίλα και την κόρη Λίζα Μαρί, σε ένα δωμάτιο στο νοσοκομείο Baptist στο Μέμφις, Τεν., στις 5 Φεβρουαρίου 1968. Η Lisa Marie Presley, τραγουδίστρια, Η μοναχοκόρη του Έλβις και αφοσιωμένη φύλακας της κληρονομιάς του πατέρα της, πέθανε αφού νοσηλεύτηκε για επείγουσα ιατρική περίθαλψη, Obit-Lisa Marie Presley, Μέμφις, Ηνωμένες Πολιτείες - 05 Φεβρουαρίου 1968

Σε μια ξεχωριστή συνομιλία με τον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν για το TalkTV την Πέμπτη, η Πρισίλα παραδέχτηκε ότι ο ξαφνικός θάνατος του Έλβις στα 42 της χρόνια εξακολουθεί να την επηρεάζει βαθιά όλα αυτά τα χρόνια. Είπε ότι θυμάται ακόμα έντονα τον μάνατζερ του να της ανακοινώνει τα τρομερά νέα μέσω τηλεφώνου.

«Ο μεγάλος μου φόβος ήταν η Λίζα και πώς να της το πω», πρόσθεσε. «Ήταν μόλις 9 ετών εκείνη την εποχή».

Η Πρισίλα μίλησε επίσης για το τι την τράβηξε στον Έλβις, συμπεριλαμβανομένης της έντονης αίσθησης του χιούμορ του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά σε ένα πάρτι στη Δυτική Γερμανία το 1959, όταν εκείνη ήταν 14 και εκείνος 24.

Elvis Presley's Life in Photos - Rare Photos of Elvis Presley

«Έμπαινε στο δωμάτιο και ήταν σαν, “Ουάου”», εξήγησε για τη σαγηνευτική παρουσία του. «Εννοώ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε όσον αφορά την εμφάνισή του ή τι ένιωθε ή το χάρισμά του, αλλά υπήρξαν μερικές φορές που ήρθε και είπε, “Διάολε, είμαι ωραίος”, αστειευόμενος , όταν ήταν στο μπάνιο του και ετοιμαζόταν να πάει κάπου, αλλά είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ».

Θυμόταν επίσης τον τραγουδιστή του “Jailhouse Rock” ως απίστευτα περιποιητικό, περιγράφοντας μια στιγμή που οδηγούσε από μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Μέμφις και είδε μια γυναίκα να κοιτάζει τα αυτοκίνητα. Σε μια αυθόρμητη χειρονομία γενναιοδωρίας, εξέπληξε τη γυναίκα αγοράζοντας της μια ολοκαίνουργια μπλε Cadillac.

«Αυτός είναι, αυτό θα έκανε», είπε η Πρισίλα. «Όποιος είχε πρόβλημα, θα του έδινε χρήματα. Όποιος είχε πρόβλημα, με οτιδήποτε πραγματικά και δεν μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά, ακόμη και με κάποιους από τους τύπους που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη, θα το πλήρωνε”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mπιάνκα Σένσορι: Ποια είναι η νέα σύζυγος του Κάνιε Γουέστ;

Her News

Εμίνεμ: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ναρκωτικών!»

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ελληνορθόδοξη μουσική επέλεξε για τη στέψη του ο μονάρχης

HerNews ka