HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Ματσούκα: Θα ντυθεί νυφούλα – Η αναγγελία του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, αποφάσισαν να «σφραγίσουν» τον έρωτά τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε την  αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ»

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Παρόλο που το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί, επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις κοινές τους εμφανίσεις να είναι σπάνιες.

Μάλιστα η Δήμητρα Ματσούκα τον Απρίλιο του 2023 προχώρησε σε μια εξαιρετικά σπάνια αναφορά για τον Πέτρο Κόκκαλη, στην Κυπριακή εκπομπή Τετ α Τετ.

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Δεν αισθάνομαι ότι παρόλο που είχα σχέσεις, είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να κάνω ένα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Ρέβη: Η συγκινητική της ανάρτηση με τα δίδυμα παιδιά της για την Ημέρα Προωρότητας

HerNews ka

Σάρον Στόουν: «Προστατέψτε τα παιδιά μας» – Η δραματική έκκληση κατά της οπλοκατοχής

Her News

Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πιασμένοι χέρι – χέρι

HerNews ka