HerNews.gr
Beauty

Gingerbread Red: Η τάση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

Gingerbread Red

Tο Gingerbread Red είναι η ιδανική απόχρωση για τα μαλλιά σου αυτόν το χειμώνα, προσφέροντας μια ζεστή και minimal αισθητική.

Gingerbread Red

Αυτή η τάση στις κόκκινες αποχρώσεις καλύπτει ένα εύρος από το φωτεινό και λαμπερό strawberry red μέχρι το βαθύ και εκλεπτυσμένο μπορντό. Υπάρχει ένα κόκκινο για κάθε γυναίκα και κάθε διάθεση, με τάσεις όπως το cowgirl copper, το bordeaux και το cherry cola να έχουν κάνει θραύση τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία και πιο αναδειγμένη απόχρωση είναι το Gingerbread Red, το οποίο έχει σαρώσει τα social media με πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Αυτή η απόχρωση διακρίνεται για το ήσυχο χάλκινο χρώμα της, με ζεστούς, καφέ και χρυσούς υποτόνους.

Gingerbread Red: Η τάση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

Αντί για ένα έντονο κόκκινο, το Gingerbread Red προσφέρει ένα πιο σοφιστικέ και πικάντικο καστανό, παρόμοιο με την απόχρωση των αγαπημένων χριστουγεννιάτικων gingerbread cookies.

Gingerbread Red

Για να ζητήσεις το Gingerbread Red στο κομμωτήριο, είναι σημαντικό να έχεις συγκεντρώσει φωτογραφίες ως αναφορά για την επιθυμητή απόχρωση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες από celebrities όπως η Zendaya, η Megan Fox ή η Riley Keough για έμπνευση.

Rihanna: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κιτρικό οξύ: Ο πιο επαναστατικός τρόπος να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες

HerNewskl

Herringbone Highlights: Τα κατάλληλα highlights για γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

HerNewskl

Siren lips: Δημιουργείστε την ψευδαίσθηση του cat eye στα χείλη!

HerNewskl