HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να αποθηκεύσετε πετσέτες στο μπάνιο σας κάνοντάς το να μοιάζει με spa

Οι πετσέτες είναι μια ανάγκη για το μπάνιο, αλλά αν δεν σκεφτήκατε προσεκτικά τις ιδέες αποθήκευσης για αυτές, μπορεί να καταλήξουν λίγο “στο μάτι” στον χώρο σας.

 Ωστόσο, στα καλύτερα παραδείγματα μπάνιων, στην πραγματικότητα προσθέτουν κάτι στο σχέδιο και αν επιλέξετε υπέροχα αφράτες λευκές πετσέτες, θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε σπα

Πώς είναι λοιπόν το καλύτερο μέρος για να τις αποθηκεύσετε; 

1. Τοποθετήστε τες σε ανεξάρτητα ράφια

Ένα μπάνιο σε λευκό χρώμα, με ξύλινη σχάρα που χωράει πετσέτες και άλλα αξεσουάρ

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους για να κρεμάσετε τις πετσέτες μπάνιου είναι σε ένα εξειδικευμένο ράφι για πετσέτες. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον κάθετο χώρο στο δωμάτιο και είναι επίσης μια φιλική προς τον προϋπολογισμό ιδέα. Στα κάτω ράφια, μπορείτε να αποθηκεύσετε άλλα αξεσουάρ μπάνιου, όπως κεριά, διαχυτήρες, μικρά φυτά, κ.λπ. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να τοποθετήσετε εύκολα λίγη αποθήκευση πετσετών στο μπάνιο σας. 

2. Μέσα σε καλάθια

Ένα μπάνιο σε μπεζ τόνους με καλάθια που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των πετσετών

Τα καλάθια είναι οι πιο ευέλικτες, εύχρηστες και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και η απάντηση στην οργάνωση ενός μπάνιου χωρίς να χρειάζεται να χτίσετε περισσότερα ράφια. Μαζί με την παροχή μιας εύκολης λύσης αποθήκευσης, προσθέτουν επίσης μια ιδιοτροπία και μια οργανική πινελιά στο δωμάτιο. Και έπειτα, κάποιος χώρος στο συρτάρι επιτρέπει επίσης την απομάκρυνση των αντικειμένων που διαφορετικά θα δημιουργούσαν ακαταστασία.

3. Χρησιμοποιήστε ανοιχτά ράφια για εύκολη πρόσβαση

Ένα πλωτό ράφι μπάνιου με όμορφα διπλωμένες πετσέτες

Ο νιπτήρας μπάνιου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση πετσετών όταν δεν χρησιμοποιείται, αλλά βλέπουμε επίσης την τάση για ανοιχτή αποθήκευση νιπτήρα ως τρόπο εμφάνισης πετσετών, όπως σε αυτό το σχέδιο. 

4. Κρεμάστε τες σε μια ράγα

Ένα μπάνιο από όλο το ξύλο, με μακρύ κιγκλίδωμα για να κρεμάτε πετσέτες

Όταν έχετε να κάνετε με ένα μικρό μπάνιο , μια κρεμάστρα για πετσέτες είναι η πιο αποτελεσματική χρήση του χώρου για την αποθήκευση πετσετών. Αυτή η κρεμάστρα για πετσέτες δένει στο υλικό του μπάνιου για μια συνεκτική προσθήκη στο χώρο. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των Wax Melts: Πως μπορούν να κάνουν το σπίτι να μυρίζει υπέροχα

HerNews ka

4 ονειρικά παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων

Her News

Καφές home edition: Ποια καφετιέρα ταιριάζει στην κουζίνα σου

Her News