HerNews.gr
Διασκέδαση

Michael Jackson: Η πρώτη του στούντιο ηχογράφηση θα κυκλοφορήσει ψηφιακά

Πενήντα έξι χρόνια αφότου ο Michael Jackson είχε την πρώτη του ηχογράφηση, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει ψηφιακά για να το απολαύσουν οι θαυμαστές.

Το “Big Boy”, το οποίο ηχογραφήθηκε από τους The Jackson 5 στα στούντιο One-derful, σηματοδότησε την πρώτη φορά που η φωνή του Michael μπήκε σε κασέτα. Τώρα, έχει οριστεί για ψηφιακή κυκλοφορία σήμερα και οι θαυμαστές μπορούν να το αγοράσουν ως μέρος μιας περιορισμένης έκδοσης, αναφέρει το Billboard.

«Ως παθιασμένος θαυμαστής του MJ ο ίδιος, ενθουσιάστηκα αμέσως με το να παρουσιάσω αυτό το σημαντικό κομμάτι της μουσικής ιστορίας στον κόσμο και να επεκτείνω την αφήγηση των πρώτων ημερών των Jackson 5», είπε ο CEO και συνιδρυτής του Anotherblock, Michel D Traore.

«Κάναμε πολυάριθμες μακροσκελείς συζητήσεις σχετικά με την ηχογράφηση, το νόημά της, την ιστορία και τον βέλτιστο τρόπο αφήγησης της ιστορίας. Συνολικά, μας πήρε περίπου έξι μήνες για να τα συνδυάσουμε όλα».Ο τραγουδιστής της ποπ Μάικλ Τζάκσον ποζάρει για ένα πορτρέτο φορώντας ένα μπλουζάκι του Μίκυ Μάους τον Ιούνιο του 1971 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

«Για ορισμένα τραγούδια, και αυτό ειδικά, είναι προφανές ότι αξίζουν ένα ιδιαίτερο σπίτι όπου δεν θα χαθούν στη μάζα των εκατοντάδων χιλιάδων τραγουδιών που κυκλοφόρησαν την ίδια μέρα», συνέχισε ο Traore. «Τα ψηφιακά μας βινύλια είναι ένα προϊόν για την ψηφιακή εποχή, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα εμποτίσουμε με μια μοναδική ιστορία. Εκτός από την αφήγηση της ιστορίας στην πλατφόρμα μας, έχουμε δημιουργήσει ένα σε βάθος εκδοτικό κομμάτι για αυτήν την κυκλοφορία που θα είναι διαθέσιμο παράλληλα με την ηχογράφηση. Παρουσιάζει μια βαθιά κατάδυση στις πρώτες μέρες των The Jackson 5, με πρωτότυπες φωτογραφίες».

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: «Τα έσπασε» με Xρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή

HerNews ka

Κιάμος – Χατζηγιάννης: Κάνουν ποδαρικό στο 2022 με το ωραιότερο hit – «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

Her News

Τάμτα: To album “Identity Crisis” επανακυκλοφορεί σε βινύλιο με ολοκαίνουργια τραγούδια

HerNews ka