HerNews.gr
Διασκέδαση

Κιάμος – Χατζηγιάννης: Κάνουν ποδαρικό στο 2022 με το ωραιότερο hit – «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

Ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύει το ωραιότερο hit του 2022 σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη! Ένα τραγούδι που μιλάει για την αγάπη και που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ακούς παντού!

«Να Τραγουδώ Πως Σ’Αγαπαω».. Ο τίτλος του νέου hit τα λέει όλα..

Για να ξεκινήσει καλα το 2022, ο Πάνος κιάμος κυκλοφορεί ένα νέο single το οποίο φαίνεται προορισμένο να γίνει μεγάλη επιτυχία. Συνδυάζοντας το αδιαμφισβήτητο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη στιχουργική δεινότητα του Ηλία Φιλίππου και φυσικά την μοναδική ερμηνεία του Πάνου Κιάμου. 

Απο την υπέροχη συνεργασία των μεγάλων καλλιτεχνών, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του νέου hit που ετοιμάζεται να..σαρώσει τα ραδιόφωνα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης του στο Instagram, ο Πάνος Κιάμος αναφέρει:

“Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από το 2003. Η καλλιτεχνική του πορεία ως μοναδικός ερμηνευτής και συνθέτης δεν χρειάζεται συστάσεις. Θέλω να καταθέσω, όμως, πόσο σπουδαίος είναι για μένα ως άνθρωπος και φίλος μου. Πραγματικά σπάνιος! Ο Κωνσταντίνος από την άλλη αστείρευτος συνθετικά και ενορχηστρωτικά και πάνω απ’ όλα, καλός φίλος μου και αυτός! Όταν, λοιπόν, τρεις φίλοι βρεθούν μαζί τότε… χωρίς “Υπερβολές” κάτι καλό θα προκύψει ξανά. “Να τραγουδώ πως σ’αγαπάω” σε στίχους του κοινού μας φίλου και αρχιτέκτονα των επιτυχιών Ηλία Φιλίππου. Σε λίγες ώρες έρχεται σε εσάς με όλη μου την αγάπη σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.”

To «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω» του Πάνου Κιάμου είναι το hit που θα αγαπήσεις κι εσύ! Καλή ακρόαση!

Νεότερα Άρθρα

Σάββατο: Τι μπορείς να κάνεις απόψε το βράδυ

Her News b

Η playlist του μεσο – Ιούλη που μας φτιάχνει το κέφι

Her News

Πάνος Κιάμος: Η διασκέδαση τον Οκτώβριο θα χτυπήσει κόκκινο

Her News