HerNews.gr
Beauty

Skinimalism: H τάση που όλες θα αγαπήσουμε το 2024

Skinimalism

Το skinimalism επιστρέφει στο προσκήνιο σύμφωνα με τις προβλέψεις για το 2024. Αυτή η τάση της απλότητας έχει περισσότερες πτυχές από ό,τι φανταζόμασταν. Το skinimalism προωθεί την ιδέα να χρησιμοποιούμε λιγότερα καλλυντικά και να επικεντρωνόμαστε στην ποιότητα των συστατικών τους για να προάγουμε την υγεία της επιδερμίδας μας.

skincare ρουτίνα

Το layering των καλλυντικών μπορεί να έχει οφέλη, αλλά η σωστή επιλογή συστατικών είναι σημαντική. Η φιλοσοφία του skinimalism αποδέχεται τη φυσική εμφάνιση της επιδερμίδας και ενθαρρύνει τη χρήση λίγων αλλά σωστών προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Τα υβριδικά καλλυντικά που συνδυάζουν περιποίηση και μακιγιάζ είναι κομμάτι της αισθητικής του skinimalism.

Αυτή η τάση δεν σημαίνει το τέλος του έντονου μακιγιάζ ή της περιποίησης με πολλά βήματα. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά. Με λίγα αλλά προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιές, λαμπερό δέρμα που θα αναδείξει την αυθεντικότητά σας. Επιπλέον, αυτή η προσέγγιση έχει και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, με λιγότερα προϊόντα.

Skinimalism: H τάση που όλες θα αγαπήσουμε το 2024

Skincare: Οι συνδυασμοί συστατικών που πρέπει να αποφύγετε το φθινόπωρο

Η τάση του skinimalism διαφοροποιείται από άλλες τάσεις φροντίδας του δέρματος με την επικέντρωσή της στη φιλοσοφία του λιγότερο είναι περισσότερο. Αντί να επιδιώκει το να καλύπτει τις ατέλειες, εστιάζει στην προώθηση της φυσικής υγείας του δέρματος και στην απλότητα στη χρήση καλλυντικών. Αυτό διαφέρει από τις τάσεις που επικεντρώνονται στην κάλυψη και την τελειοποίηση του δέρματος μέσω περισσότερων προϊόντων και στρατηγικών μακιγιάζ.

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Υιοθετήστε το french pastel μανικιούρ της!

HerNewskl

Τι πρέπει να περιέχει κάθε γυναικείο νεσεσέρ

Her News b

Μαίρη Συνατσάκη: Λάνσαρε τη δική σειρά με προϊόντα περιποίησης!

HerNewskl