HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Η δισεκατομμυριούχος Kim Kardashian φέρεται να αγόρασε την τεράστια έπαυλή της στο Λος Άντζελες, η οποία ανακαινίστηκε από τον Βέλγο σχεδιαστή Axel Vervoordt, για 20 εκατομμύρια δολάρια το 2014.

Αυτή και ο πρώην σύζυγός της Kanye West έκαναν μια σειρά από ενημερώσεις για το διαβόητο μινιμαλιστικό σπίτι , το οποίο αγόρασαν μαζί.

Όταν το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2021, η Kardashian κατάφερε να κρατήσει το σπίτι.

Κιμ ΚαρντάσιανΤα τέσσερα μικρά παιδιά τους έχουν όλα μεγαλώσει στο ακίνητο, αν και η μεγαλύτερη κόρη τους δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του σπιτιού.

«Κάθε φορά που έχω κάποιου είδους διαφωνία με την κόρη μου τη North, θα μου λέει: “Το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο. Είναι όλο λευκό. Ποιος ζει έτσι;”» αποκάλυψε η Kardashian  κατά τη διάρκεια ενός τμήματος «Mom Confessions»  στο «The Ellen DeGeneres Show» το 2021.

Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το σπίτι.

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν«Το τελευταίο μας σπίτι από το οποίο μόλις φύγαμε ήταν όλο γκρι, κάτι που ήταν ένα καλό τεστ γιατί ξέραμε ότι επρόκειτο να μετακομίσουμε σε ένα πιο ανοιχτόχρωμο σπίτι», είχε δηλώσει η Kim.

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Η επιχειρηματίας σημείωσε ότι όλα στο σπίτι της είναι πραγματικά ελάχιστα και υπάρχει λόγος για αυτό.

«Διαπιστώνω ότι υπάρχει τόσο πολύ χάος στον κόσμο που μόλις επιστρέψω στο σπίτι, θέλω να είναι πραγματικά ήσυχα και θέλω όλα να αισθάνονται ηρεμία», είπε στη  Vogue  κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο σπίτι τον Φεβρουάριο του 2022.

Ένα χαοτικό playroom

Το playroom της Kim Kardashian.

Η Kardashian αποκάλυψε ότι τα παιδιά της έχουν μια τεράστια αίθουσα παιχνιδιών, η οποία μοιάζει ελάχιστα με το μπεζ δωμάτιο ακριβώς έξω.

«Εσείς λέτε πάντα ότι το σπίτι μου είναι τόσο μίνιμαλ – καλά, δεν έχετε δει το playroom μου», είπε σε ένα Live στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2020.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι της Kim Kardashian.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Kim Kardashian.

Τα Χριστούγεννα είναι μια από τις αγαπημένες εποχές του χρόνου της Kardashian, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που ασχολείται με τη διακόσμηση.

Δεδομένων των λευκών χαρακτηριστικών που διακρίνονται σε όλο το σπίτι, η Kim επέλεξε να βάψει το δέντρο της με σπρέι λευκό και να προσθέσει λευκά φώτα.

Οι διακοσμήσεις επεκτείνονται επίσης στο φουαγιέ της, όπου συγκεντρώνει ένα δάσος από αφηρημένα «δέντρα».

Μέτρα ασφαλείας

Δεν αποτελεί έκπληξη η Kardashian που παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια.

Ο συγγραφέας που έκανε το προφίλ της μαμάς τεσσάρων παιδιών για το εξώφυλλο της Vogue τον Μάιο του 2019 αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα που ίσχυαν για να διατηρηθεί η οικογένεια της Kardashian ασφαλής.

Μοναδικός σχεδιασμός μπάνιου

Η τετράγωνη μπανιέρα της – που ταιριάζει σε όλα τα της παιδιά είναι τσιμεντένια με  γωνίες και κομψές γραμμές.

Το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Ο νεροχύτης της Κιμ Καρντάσιαν.

Το ντους είναι εξίσου περίεργο, καταλαμβάνει όλο το μήκος ενός τοίχου και διαθέτει κεφαλές ντους κλεισμένες σε γιγάντια γυάλινα κλουβιά.

Όσο για τον μυστηριώδη νεροχύτη της χωρίς λεκάνη , ο σχεδιαστής Vervoordt και ο αρχιτέκτονας Claudio Silvestrin δημιούργησαν τον ξεχωριστό σταθμό μετά από οκτώ διαφορετικά πρωτότυπα για να πλένουν τα χέρια τους οι άνθρωποι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πως βίωσα τη μάχη με τον κορωνοϊό – «Αυτή η φρικτή πανδημία»

Her News

Για πρώτη φορά στην αγορά κούκλα Barbie με σύνδρομο Down

Her News

Σεισμός στην Τουρκία: Πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ οι Έλληνες διασώστες που σώζουν ζωές

HerNews ka