HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» του σπουδαίου καλλιτέχνη στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Κλίμα οδύνης και βαθιάς θλίψης επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Με δάκρυα στα μάτια κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του που ξεκίνησε στις 12:00.

Καθ’ όλη την διάρκεια της τελετής θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους.

Είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του χωριού

Ο πρόεδρος της κοινότητας του Κοκκινοχωρίου Καβάλας, Χρήστος Διαμαντίδης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον Βασίλη Καρρά.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το χωριό μας, μας λείπει ένας συγχωριανός μας που έδωσε τα πάντα για το χωριό, δούλευε πολύ σκληρά για να κάνει το χωριό μας πιο όμορφο από ό,τι ήταν, και καθημερινά είχε να προσφέρει ερχόμενος από Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας άνθρωπος που ενδιαφερόταν πάντα για τον κόσμο. Ποτέ δεν ήθελε να ξέρει κανείς ότι προσέφερε, όποιος είχε πρόβλημα ή υγείας ή να σπουδάσει ή ό,τι άλλο, ήταν παρών», είπε αρχικά.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.«Με είχε πάρει τηλέφωνο πρόσφατα και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο και τον δρόμο μέχρι εκεί. Είναι κάτι που το θυμάμαι και το βλέπω μπροστά μου. Ήξερε ότι θα φύγει. Είχε σχέδια για το τι θα φτιάξουμε στο χωριό όταν τον είδα πριν από 20 μέρες. Έχει κάνει πολλά πεζοδρόμια με φωτισμό, δεντροφύτευση, πλατεία, δρόμους αγροτικούς και άλλα πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τα αναφέρω. Αν δεν ήταν ο Βασίλης μας δεν θα ήξερε κανείς το χωριό μας. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο για εκείνον όπως το ζήτησε. Πιστεύω θα “βουλιάξει” το χωριό μας σήμερα», συμπλήρωσε ο κ. Διαμαντίδης.

Αρκετοί γνωστοί τραγουδιστές και φίλοι, έχουν σπεύσει να αποχαιρετήσουν τον μοναδικό Βασίλη Καρρά, ανάμεσά τους η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σάκης Αρσενίου αλλά και μουσικοί από τη μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χώροι φροντίδας βρεφών σε επιχειρήσεις: Ξεκινούν οι υποβολές αιτήσεων

Her News

Μάχη σε δύο μέτωπα στην Πεντέλη: Μία ανάσα από τα σπίτια στο Ντράφι οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης προς Παλλήνη

Her News b

Το Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου: Εκεί που οι θαλάσσιες χελώνες και οι φώκιες περιφέρονται ελεύθερες

HerNews ka