HerNews.gr
Αφιερώματα

Home Alone: Που βρίσκεται και τι κάνει ο πρωταγωνιστής Μακόλεϊ Κάλκιν που «άφησε» εποχή

Λίγοι ηθοποιοί γίνονται γνωστά ονόματα. Ο Μακόλεϊ Κάλκιν  έγινε ένας πριν καν μεγαλώσει αρκετά για να οδηγήσει.

Αν και οι θεατές μπορεί να θυμόντουσαν τον λαμπερό, γαλανομάτη νεαρό στο  Uncle Buck του 1989 , όταν  το Home Alone  άνοιξε στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά μεταμορφώθηκε σε ένα παιδί σταρ μέσα σε μια νύχτα.

 Όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τον 8χρονο Κέβιν ΜακΚάλιστερ στην ταινία Χριστουγέννων του 1990, ήταν απασχολημένος να αποκρούσει «βρώμικα ζώα» από το να εισβάλουν στο σπίτι του στο Σικάγο, αφού οι γονείς του τον άφησαν κατά λάθος μόνο του στο σπίτι κατά τις  χριστουγεννιάτικες  διακοπές τους.

Macaulay Culkin: From Child Stardom to Lasting Legacy - Bridge MagazineΑν αναρωτιέστε τι έχει κάνει ο πρωταγωνιστής της χριστουγεννιάτικης κωμωδίας από την πρεμιέρα της, συνεχίστε να διαβάζετε. 

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Κάλκιν ως Κέβιν εκτόξευσε το τότε 10χρονο παιδί σταρ στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία της ταινίας των Χριστουγέννων.

Μένοντας τυχαία πίσω στο ανακάτεμα των ταξιδιωτικών σχεδίων της μεγάλης οικογένειάς του, το όνειρο του Κέβιν να είναι μόνος στο σπίτι  μετατρέπεται γρήγορα σε έναν ξεκαρδιστικό εφιάλτη και μια μάχη εξυπνάδας όταν ένα ζευγάρι κλέφτες προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι του.

Home Alone's Macaulay Culkin doesn't make any money from starring in film

Μετά το πέρασμά του στο My Girl  (1991), ο Κάλκιν συνέχισε να πρωταγωνιστεί στο  σίκουελ του  Home Alone , Home Alone 2: Lost in New York  (1992). Σε ηλικία 18 ετών, παντρεύτηκε την ηθοποιό Rachel Miner, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2000 και πήρε διαζύγιο το 2002.

Στη συνέχεια αποχώρησε από τα φώτα της δημοσιότητας και  ξεκίνησε μια χαμηλού προφίλ σχέση  με την ηθοποιό Μίλα Κούνις , με την οποία  έβγαινε από το 2002 έως το 2011.

Μακόλεϊ Κάλκιν: Υπό άκρα μυστικότητα υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με τη Μπρέντα ΣονγκΟ ηθοποιός βρήκε ξανά την αγάπη το 2017 με τη Μπρέντα Σόνγκ. Το ζευγάρι  απέκτησε το πρώτο τους παιδί τον Απρίλιο του 2021 και  αρραβωνιάστηκε  τον επόμενο Ιανουάριο. Τον Μάρτιο του 2023, ο αδερφός του Κάλκιν, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είχε  καλωσορίσει το δεύτερο παιδί τους , έναν γιο, τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν είναι ο διευθύνων σύμβουλος και εκδότης του ιστότοπου ποπ κουλτούρας Bunny Ears και οικοδεσπότης του podcast Bunny Ears. Το 2021, εμφανίστηκε στη 10η σεζόν του  American Horror Story  και  έλαβε ένα αστέρι  στο Hollywood Walk of Fame τον Δεκέμβριο του 2023.

Home Alone: Θα κυκλοφορίσει τρίτη ταινία; Δείτε το τρέιλερ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος

Her News

Άγιος Αντώνιος: Ο βίος, η μάχη κατά της ειδωλολατρίας και τα θαύματα του

HerNews ka

8 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

HerNews ka