HerNews.gr
Ελλάδα

Η Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ σε εντάσσει στο δυναμικό της ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας!

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών υπό την αιγίδα του Γιώργου Βάλλη μεγαλώνει, και αναζητά νέα μέλη.

Η ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Γίνε μέλος της Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και βρες δουλειά στον κόσμο των υπερπολυτελών Yachts/Θαλαμηγών με Εγγυημένο Μισθό Από 1.500€/Μήνα!

Ετοιμάσου να απογειώσεις την καριέρα σου στη θάλασσα μέσω της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων PUPYC. Αναζητάμε παθιασμένα άτομα για τη θάλασσα και τα Yachts, έτοιμα να γίνουν μέλη της δυναμικής μας κοινότητας. Στείλε το βιογραφικό σου στο info.pupyc@gmail.com ή συμπλήρωσε τη φόρμα στη διαφήμιση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Με ετήσια συνδρομή μόνο 50-70€ (αναλόγως της ειδικότητας), κερδίζεις αποκλειστική πρόσβαση σε προσλήψεις για πληρώματα θαλαμηγών, δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ανεκτίμητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Κάνε Εγγραφή Τώρα

Άνοιξε το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα στον κόσμο των θαλαμηγών. Σου προσφέρουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη, από την εκπαίδευση στα ναυτικά χαρτιά μέχρι τα πρώτα βήματά σου στο σκάφος. Είτε είσαι έμπειρος ναυτικός είτε νέος στον τομέα, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νεκρά άλογα εντοπίστηκαν στην Πάρνηθα – Σοκαριστικές εικόνες

HerNews ka

Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται τα ενοίκια – Κερδίζει έδαφος η συγκατοίκηση

Her News

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές διασώσεις στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας

HerNews ka