HerNews.gr
Διεθνή

Nicki Minaj: Αποκάλυψε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πατέρα της λίγο πριν τον σκοτώσουν

Το Φεβρουάριο του 2021, ένα τραγικό ατύχημα κόστισε τη ζωή του πατέρα της Nicki Minaj, Robert Maraj. Ο πατέρας της τραγουδίστριας χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο στο Long Island και ο οδηγός έφυγε.

Η Nicki Minaj τον θυμήθηκε στην ιστοσελίδα της τρία χρόνια αργότερα.

«Ήταν η πιο καταστροφική απώλεια της ζωής μου. Νιώθω τον εαυτό μου να θέλω να του τηλεφωνώ συνέχεια. Πολύ περισσότερο τώρα που έφυγε (…) Ας αναπαυθεί η ψυχή του στον παράδεισο. Ήταν πολύ αγαπητός και θα μας λείπει πολύ». Ήταν τα λόγια της Minaj.

Τώρα, λίγες μέρες πριν από την επέτειο των τριών ετών από τον θάνατο του Robert Maraj , η Nicki Minaj αποκάλυψε για πρώτη φορά το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον πατέρα της λίγες ώρες πριν σκοτωθεί.

Ο πατέρας της Nicki Minaj ανυπομονούσε να συναντήσει τον εγγονό του

Η ράπερ σε συνέντευξή της στο Apple Music, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την κάλεσε λίγο πριν πεθάνει.

«Κανονικά, δεν απαντώ στο τηλέφωνο όταν είμαι με το μωρό. Αλλά είδα ότι ήταν ο μπαμπάς μου και κάτι μέσα μου είπε “απάντησέ το”. Απάντησα και ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Μου είπε “Αγάπη μου, μπορώ να πετάξω τη Δευτέρα;” Περίμενε πολύ καιρό την ευκαιρία να έρθει να με δει και να με βοηθήσει. Και εγώ επέμενα, “Έλα, έλα”», είπε.Nicki Minaj breaks silence on father's 'devastating' hit-and-run death

Σύμφωνα με όσα είπε στο Apple Music, οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν σύντομα, ειδικά για να μπορέσει ο Robert να συναντήσει το πρώτο του εγγόνι, τον γιο της Nicki, προσωπικά. Η καλλιτέχνης είπε ότι ο πατέρας της ήταν πιο χαρούμενος από το συνηθισμένο καθώς τον είχε δει μόνο λίγες φορές και μέσω βιντεοκλήσης.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η Nicki Minaj έλαβε άλλη μια κλήση. Αυτή τη φορά ήταν η μητέρα της και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να της δώσει την τραγική είδηση ​​του θανάτου του πατέρα της.

«Μου είπε ότι δεν ήξερε τι θα συμβεί και ότι θα με καλούσε πίσω. Και ξαφνικά, όλα άρχισαν να γυρίζουν. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Δεν τον είχα ακούσει τόσο χαρούμενο με τα χρόνια», αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η σπάνια αποκάλυψή του για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Προγαμιαΐο συμβόλαιό Jennifer Lopez -Ben Affleck : Τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις την εβδομάδα ζήτησε η σταρ

Her News

Disney: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εργαζόμενους

Her News