HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Πότε θα κάνει πρεμιέρα και πόσο θα διαρκέσει το τηλεοπτικό show του Νίκου Κοκλώνη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 9/1 η εκπομπή «Fay’s Time», ο κύβος ερρίφθη στον Alpha τόσο για το «J2US» όσο και για το Secret Song.

Τα δυο μουσικά show του Νίκου Κοκλώνη θα κάνουν πρεμιέρα από τα μέσα Μαρτίου στον Alpha, καθώς το κανάλι θέλει να δώσει ένα χρονικό διάστημα στο J2US για να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο β’ μισό της σεζόν.

Νίκος Κοκλώνης: «Tα ζευγάρια του J2US είναι στοίχημα κάθε φορά. Δεν θέλω να "δένουν" μεταξύ τους. Το θέμα είναι να βρεις τους celebrities που έχουν την τρέλα να "τσαλακωθούν"» - Znews

Ακόμη να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το J2US θα διαρκέσει περίπου τρεις μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας αλλά και τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.

ALPHA: Καθήλωσε η πρεμιέρα του The Secret Song < TV

Στο ίδιο μήκος κύματος και το «Secret Song», το οποίο παίρνει το «πράσινο φως» μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα δυο πρώτα επεισόδια, με τη δημοσιογραφική ομάδα να βάζει πλώρη σιγά σιγά την προετοιμασία των νέων κύκλων του show. Μάλιστα να σημειωθεί ότι πρέπει να γυριστούν ακόμη 6-8 επεισόδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Γονίδης: «Σήμερα πουλάει η παραξενιά και όχι η ομορφιά»

Her News

«Σπίτι με το MEGA»: Η Δέσποινα Βανδή σε μια καλοκαιρινή συναυλία

Her News b

Χάρης Βαρθακούρης: «Οι καυγάδες με την Αντελίνα “έφτιαξαν” την εκπομπή που παρουσιάζαμε»

HerNews ka