HerNews.gr
Αφιερώματα

Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ: Ποιος είναι ο Σκωτζέσος παίκτης του Survivor που έχει γίνει viral στα social media

O 28χρονος Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ με καταγωγή από τη Σκωτία, βρίσκεται στην ομάδα των Μαχητών για το φετινό Survivor και ήδη, από την πρεμιέρα του reality, έχει προκαλέσει «πανικό» στα social media.

O παίκτης του Survivor μετακόμισε στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια ως «ερωτικός μετανάστης» για τα μάτια της συζύγου του, Δήμητρας Βαρώνου, με την οποία διατηρούν εταιρία διοργάνωσης εταιρικών event. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η πεθερά του ήταν εκείνη που του έμαθε να μιλάει ελληνικά, καθώς η ίδια δεν γνωρίζει αγγλικά.

Παράλληλα,  συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι.

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η ομοιότητά του με τον Κώστα Φραγκολιά

Από την πρεμιέρα του reality επιβίωσης, οι χρήστες του Twitter “πλημμύρισαν” την πλατφόρμα με σχόλια για την ομοιότητα του Ρομπ με τον Κώστα Φραγκολιά.

Μάλιστα, λίγο πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού, ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε στο «Happy Day» με Σκωτσέζικο κιλτ τονίζοντας την ομοιότητά τους.

 Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του

«Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη χθες επειδή τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξέρω πώς θα ένιωσε… Το είχαμε συζητήσει, πήγε με όλη του την καλή διάθεση και χαρά αλλά δεν ήθελε να φύγει και πρώτος. Λέω θα του ήρθε ψυχρολουσία, οπότε είχα στεναχωρηθεί για το πώς θα ένιωθε ο Ρομπ. Είμαστε και μακριά, δεν ήξερα πώς να τον υποστηρίξω», δήλωσε στην εκπομπή Fay’s Time η σύζυγός του.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε παντρεμένοι ενάμιση χρόνο. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί στο σύνολο. Έχω ρίξει πολύ κλάμα που θα έφευγε. Μετά το Deal που πήρε μέρος, είχε χαρεί πάρα πολύ με την αγάπη του κόσμου στον δρόμο και με την αγκαλιά που εισέπραξε. Ο Ρομπ αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Ήθελε πολύ να πάρει μέρος στο Survivor γιατί συνδυάζει δυο πράγματα που αγαπάει πολύ, τη φύση και τη θάλασσα, τον ήλιο. Και τα αγωνίσματα! Είναι αθλητικό παιδί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy Varonou (@demy_varonou)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vintage stories: O Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τις αφηγήσεις των συγγενών και των συνεργατών του

Her News

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο #20 Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου

Her News

Μαλβίνα Κάραλη: Οι ατάκες της που έγραψαν ιστορία

Her News