HerNews.gr
Διεθνή

Kendall Jenner – Bad Bunny: Επανασύνδεση του ζευγαριού μετά το ταξίδι στα Μπαρμπάντος;

Το ειδύλλιο της Kendall Jenner και του Bad Bunny φέρεται να αναζωπυρώνεται ξανά μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού στα Μπαρμπάντος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και κανείς δεν είδε ποτέ τη σχέση τους να πηγαίνει μακριά, αλλά διασκεδάζουν πολύ μαζί και λείπει ο ένας στον άλλον από τότε που χώρισαν», είπε μια πηγή στο Sun Monday.

«Ήταν με φίλους στην Καραϊβική την Πρωτοχρονιά και από τότε που επέστρεψαν έβγαιναν ξανά ραντεβού».Kendall Jenner και Bad Bunny

Αν και το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί έκτοτε, η πηγή πρόσθεσε ότι «έχουν περάσει κρυφά σε εκδηλώσεις μαζί, έχουν πάει για δείπνο και έχουν κάνει παρέα ιδιωτικά τώρα που έχουν επιστρέψει στο Λος Άντζελες».

Η πηγή συνέχισε, «Το κρατούσαν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά ήταν ακόμη και στο σπίτι της στα κτήματα Beverly Glenn και οδηγούσε το αυτοκίνητό της».

«Είναι πρόθυμος να την ξανακερδίσει, και παρόλο που το κάνουν αργά τη στιγμή, κανείς δεν θα εκπλαγεί αν το επισημοποιούσαν ξανά».

H Kendall Jenner και ο Πορτορικανός ράπερ, εθεάθησαν να κάνουν διακοπές μαζί στην Καραϊβική για να περάσουν το νέο έτος με τους φίλους Justin και Hailey Bieber, σύμφωνα με το TMZ.

Εκείνη την εποχή, πηγές είπαν στο ρεπορτάζ ότι τίποτα ρομαντικό δεν συνέβαινε μεταξύ του πρώην ζευγαριού μετά από αναφορές για χωρισμό τους τον περασμένο μήνα.

Αν και δεν υπήρχαν φωτογραφίες του ζευγαριού από την απόδραση, ο Bad Bunny ακούγεται να λέει “Feliz Año Nuevo!” σε ένα κλιπ με πυροτεχνήματα που δημοσίευσε ένας από τους φίλους της Jenner.

Οι εικασίες για τον χωρισμό ξεκίνησαν όταν ο σταρ των “Kardashians” φαινομενικά υπαινίχθηκε για προβλήματα στη σχέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο του 2023, με ένα απόσπασμα που έγραφε: «Αυτό που σημαίνει για μένα, απλά θα με βρει».

Kendall Jenner: Γιόρτασε το νέο έτος με sexy διάφανο φόρεμα και…. με τον πρώην της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Michael Jackson: Το «διαστημικό» ποσό που ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του ότι έλαβε η μητέρα του από τον θάνατό του

HerNews ka

Khloé Kardashian: Aπάντησε στις φήμες περί photoshop στις φωτογραφίες της!

HerNewskl

Η μυθική περιουσία του βασιλιά Καρόλου Γ’ – Τα 315 ακίνητα και τα κοσμήματα αξίας 4 δις

Her News b